Bm besök i vecka 39 (38+5)

Igår var det åter dags för ett bm-besök igen. Snälla håll tummarna för att det va det sista nu! Allt såg bra ut som vanligt förutom att mina värden inte går upp som dom ska. Men nu är det ju inte långt kvar ändå och hon sa att huvudsaken jag känner mig piggare så är det okej. Och faktiskt känns det mycket bättre. Om det är järnet som gjort det vet jag inte. Men nu känns inte allt bara svart längre!

Här är veckans resultat

Datum : 21/12   
 
Vecka : 38+5 (36+1) 
Vikt : 86 kg (86kg) 
Hb : 100 (90)
Socker : 4,8 (4,8) 
Blodtryck : 100/60 (100/60)
Urin: Spår (spår)
Hjärtslag : 128 (136) 
SF mått : 36 cm (36)

Nu är ett nytt möte bokat på måndag igen men jag hoppas att damen är ute tills dess. Dock hoppas jag hon stannar kvar därinne nu så vi kan fira jul i dagarna 2. Sen får hon gärna komma direkt efter, typ juldagsmorgon eller så ;)

Idag hitta jag äntligen det perfekta gosedjuret till Elisé oxå. Jag älskar ju Jellycat. Det är gosedjur från England. De är sydda i ett Manchesterliknande tyg och kommer i olika djurarter. Jag älskar dem allihopa och skulle vilja ja en av varje sittandes på en hylla över spjälsängen. Men de kostar lite grann så jag löpte en rosa kissekatt som Elisé ska få sova med så får vi se om det blir fler sen. Dock är den ganska stor, typ lila stor som Elisé kommer vara men då har hon ju en liten tvilling att sova med. O nu sover jag o Jocke med den precis som med filtarna så hon ska känna igen våra dofter o knyta an bättre :)


Vi tar en liten tjockisbild också. Som ni ser har magen sjunkit ännu mer. O snart ploppar naveln oxå o det gjorde den aldrig med Max. Sen har jag samlat vätska oxå. Så jag känner mig riktigt plufsig, längtar som attan att bli normal o få röra mig igen. Mitt träningskort startar upp i februari igen (frös det några månader pga orken) så då ska vi tokträna. Tills dess blir det promenixar med vagnen :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0