BM Vecka 37 och föräldraledig

Då har jag gjort mitt sista telefonmöte och mammaledigheten är här (bortsett från att jag ska kolla lönerna den 16). Det är med stor sorg som jag lämnar över till min kollega för jag älskar ju verkligen mitt jobb och dessutom vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med riktigt. Att vila för mycket går ju inte för jag har ju sånna myrkryningar så jag inte får ro. Jag kommer nog helt enkelt städa ihjäl mig. Jag får förbereda inför julen, kanske baka o rulla köttbullar o så ;)
 
Idag gick jag också in i vecka 37 och har nu gjort 90% av graviditeten. Redan nu är lilla sessan färdigbakad och kan komma närsomhelst. Men det dröjer nog tyvärr. Igår var jag och barnmorskan också och det mötet gick väl inte riktigt som jag hoppas så nu är jag mer eller mindre tillbaka på ruta 1 :( 
 
Iaf så va allt bra med min lilla sessa och på 12 dagar har måttet ändrats såhär. Nu följer jag en ny kurva, men allt är normalt.
 
Datum : 1/12  (19/11) 
 
Vecka : 35+6 (34+2) 
Vikt : 85 kg (84kg) 
Hb : 90 (90)
Socker : 4,82 (4,8) 
Blodtryck : 100/60 (100/60)
Urin: Spår (spår)
Hjärtslag : 136 (128) 
SF mått : 34 cm (33)
 
Nu är det bara att försöka kämpa de sista veckorna och hoppas att hon vill komma inom kort. jag vet iaf att jag inte ska behöva gå över tiden för då ska vi diskutera igångsättning samma vecka som fl.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0