FÖRDÄRVLIGT RENT UT SAGT

Usch vilken vecka det blev. Trots att jag egentligen skulle börja min mammaledighet i onsdags så blev det strul och jag va tvungen att jobba även fredagen. Men nu är det löst och HR sa att jag absolut inte behöver bry mig om jobbet så nu ska jag njuta av min ledighet. Dock visste jag att det skulle bli strul när min efterträdade valdes. Och tyvärr tror jag inte att det är sista gången heller. Men jag ställer upp på min personal så skulle det vara något så finns jag här. Men jag tänker inte bry mig om varken ekonomi eller upphandlingar. Så det så!
 
Annars då. Jo tack jag är redo att läggas in på psyket känns det som. Mina myrkrypningar har blivit så mycket värre. Jag blir verkligen galen. Inget jag gör hjälper nu. Varken massage, värme, kyla, bad eller spikmatta. Det bara ilar från svanken och kryper ner i benen. Jag fick citodon utskrivet utav min BM. Men Jocke vill inte att jag äter dem så ja jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till längre! Jag är inte förtjust i att äta piller nu jag heller egentligen, men att inte kunna sova gör mig galen. Så jag hoppas på ett positivt besök hos BM nu i veckan och ett försök att få igång förlossningen istället. Steg ett va väl hinnsvepning åtminstonde!
 
jag har sagt det innan och jag säger det igen. Jag skulle göra precis vad som helst för att slippa detta kryp. Jag tar hellre illamående gånger hundra, foglossning eller vad som helst för att slippa detta helvete. Men man kan ju inte göra så mycket åt det. Det är ju så det är tyvärr :/
 
Nu är det ändå inte så långt kvar. Och om det är som BM sagt så ska jag ju inte behöva gå över tiden, det ska hon hjälpa mig med iaf. Då är det ju 23 dagar kvar allt som allt och det är ju en tröst i eländet. Jag försöker göra sådant som jag tycker är roligt. Städa till exempel ;) Jag håller på o rensar och kastar massa skit, jag älskar den frigörande känslan. Sedan har jag bokat in bio och lite lunchdejter. Jag ska åka över till Linköping och äta julbord någon dag, då även passa på o hämta nyårsgåvorna till personal (ja iss har beslutat att det numera ska heta nyårsgåvor istället för julklappar - välkommen till nya sverige). Vi har även hämtat barnvagn o babyskydd och jag är sååååå nöjd. Imorn ska vi o äta julmiddag hos min systers vännina och förhoppninsvis kan jag gå på julfest hos en vännina nästa helg om orken finns. Vi ska även fira Linnéas födelsedagskalas med några av i min familj och så har jag lovat barnen att baka. Så ja lite är ju inbokat. Sist och inte minst så jobbar Jocke nu bara fram tills på fredag, sen går även han på pappaledighet och då ska jag njuta av avlastningen och kanske kunna mysa lite hemma tillsammans.

 
Nu ska jag krypa ned under täcket, får se om denna natt bringar någon sömn. Denna blåst gör ju inte saken bättre heller!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0