Jag vill ställa in julen

Och mer än så säger jag inte om den rubriken, inte för tillfället iaf!

Förlåt min frånvaro från bloggen. Det har vart mycket och ingenting sen sist. Jag har koncentrerat mig på att vila o ta det lungt o bara rå om mig själv. Att få till vilan har varit svår för det enda som håller myrkrypen borta är att hålla igång. Men med lite starkare tabletter och en brännhet vetekudde så har jag iaf lyckats få till lite mer sömntimmar, dock inte sammanhängande men ändå, man får va glad för det lilla.

Igår var jag uppe på bb oxå och fick lite järn intravenöst igen. Mitt järnvärde låg fortfarande på 90 och dessutom brist på en massa andra saker så de ville att jag skulle fylla på. Men jag känner ingen skillnad, men kan ju va bra att ja om man skulle blöda mycket under förlossningen.

Nu är jag inne i vecka 39 också. Det går riktigt snabbt trots att man mår som en kratta. Tur är väl det. Men nu längtar jag enormt efter att bli en normal människa igen o självklart längtar vi alla efter Elisé. Så bli kul o se om hon kommer innan jul eller efter nyår :)


Idag har jag vart enormt aktiv. Jag har putsat nästan alla fönster o tvättat målningar, slängt massa skit o jobbat lite ;) Jag skulle ha rullat köttbullar oxå men ett sms tog all kraft ut mig så ja slängde mig bara i soffan o lät hormonerna ta över. Men imorn har jag inget planerat. Visserligen fyller min pappa år men vet inte om jag orkar åka dit o va social just nu, så då kan jag passa på att rulla dom små så det är gjort till julen (om det nu blir nåt firande)

Nu ska jag sova lite, eller försöka iaf. På måndag ska jag till bm igen och har ni inte hört något från mig innan dess så uppdaterar jag er med statusen då :)


Kommentarer
helen

Synd att du känner som ovanstående inlägg. Men samtidigt ska du göra det som känns rätt för dej! ❤️ Ja det är tråkigt men jag försöker tänka positivt och se det positivt ändå. Det är bara en dag och det finns fler mysiga dagar än bara julafton... Låter som ni har ett bra system där! Skönt! Andledningen till att vi delar på julaftonen har väl att göra med att jag står inte ut med tanken att inte träffa mina barn på julafton, då skulle jag bli så ledsen! Ta hand om dej och familjen fina du! ❤️❤️❤️
Kramar

2015-12-18 @ 10:04:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0