Lite nyheter på hemmafronten

I måndags så fick jag ett positivt samtal. Iom att vi inte kommer kunna flytta förän om 2 år (vi sparar till kontantinsatsen) så vill vi ändå få ordning lite på lägenheten. Då vi ändå stod inför en switch av barnrummen (Max tycker det är läskigt att ligga själv i sovrummet längst bort) så tänkte vi att vi ringer och frågar hnab om de kan renovera även Linnéas rosa rum. Linnéa är ingen rosa tjej utan hon ville hellre ha den mintgröna som är i Max nyrenoverade rum så då passa det ju urmärkt att switcha. Och ja i och med att inget är gjort i lägenheten sen storrenoveringen 1996 så fick vi igenom renovering av rummet. Så i februari (hoppas dock på lite tidigare) sätter de igång renoveringen och därefter så får Max och Linnéa byta.
 
Jag har tänkt att Max rum kommer få gå i vitt med en grå fondvägg. Max har ju redan en del grå inredning så det kan passa bra. Här kommer en inspirationsbild. 
 
Max ska även få lite nya möbler som en ny säng och byrå. Dessutom ska ha få en bilmatta i julklapp som han kan köra sina bussar på ;)
 
Linnéas rum kommer i stort sett bara switchas. Hon fick ju nya möbler i början av sommaren så det enda som ska investeras i är nya textiler och ny beslysning. Här är även en inspirationsbild för det.
 
När deras rum sedan är klara så ska jag själv försöka få till hallen utanför deras rum. Jag målade den vit när vi flyttade hit, men det känns som en sjukhuskorridor, så jag tänkte faktiskt taptetsera istället med en tapet som ser ur som drivved. Dock får jag se om jag ber min far eller bror om hjälp då jag aldrig tapetserat ännu. man vill ju få det bra gjort. Därefter kommer det bli helt nya möbler i vitt. Nu har jag brunbetsade ikeamöbler. Ser förjävligt tråkigt ut.


 
 
Så nu vet ni vad jag kommer pyssla med under min mammaledighet när Elisé sover ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0