BM vecka 33 o Graviditeten ger mig stryk

Idag var det åter dags för ett besök hos BM. Det kändes välbehövligt efter alla turer hit och dit. Vi diskutera åtgärder för myrkrypningarna för hon tycker definitivt inte att jag kan sova så lite som jag gör (1-2 timmar per natt).
Det mesta har jag ju redan testat. Mjuk massage, värme, bada. Dock blir det bara värre utav detta. Det ända som fungerar skapligt är om jag är iskall om benen men då måste jag sitta på balkongen, där kan man ju direkt sova såhär års. Iaf så skulle hon rådfråga läkaren på MVC så det blir väl citodon igen. Hon frågade också om jag ville ha sömntabletter, men där går gränsen. 2 citodon kan jag ta till läggdags för det fungerar. Men sömntabletter är så tunga grejer och jag vet även hur jag mår dagen efter och ibland blir även mina kryp värre utav dem så nej där går gränsen.
 
Jag berättade ärligt för henne idag att om jag vetat om hur det skulle va nnan så hade jag nog inte genomför detta en gång till, dock står man ju ut för att man vet vad man får i slutändan. Men som sagt nej hade jag vetat innan så hade det inte det blivit några mer barn. Tur kanske att man inte vet det då ;) för jag ville ju gärna ha en liten minime till.
 
Mina värden var heller inte bra idag. Magen följer inte kurvan längre så det blir ett nytt besök om 2 veckor för att mäta. Järnet var rent åt helskotta också. Dock ville hon skicka provet till lab innan hos satte in någon åtgärd. Jag har ju legat ganska lågt i järnvärde innan, men iom att jag haft fina depåer så har det hållit sig på en jämn nivå. Men nu har det sjunkit ner till 90 tror jag det va, hon skrev inte upp det men visa på maskinen som mäter. Så då blev hon mer orolig, så på måndag skulle jag få svar.
 
Vi diskutera även en eventuell igångsättning. Med första barnet så avråder dom till det men tydligen är det lättare med andra barnet. Så hennes förhoppning va att jag skulle få det i vecka 38. Men nu ska vi träffas varannan vecka och så kommer vi avgöra med tiden om det blir så. Allra bäst är ju om förlossningen sätter igång själv. Men hon sa att innan den 29.e ska hon va ute iaf och det känns tryggt att hon är i samma bana som mig! Men jag tror ju fortfarande att hon kommer komma i början av december. Iom alla duster hit och dit, men samtidigt med min otur skulle det ju kunna va så att hon kom i mitten av januari istället :/
 
Datum : 6/11  (8/10) 
 
Vecka : 32+2 (28+2) 
Vikt : 82 kg (78kg) 
Hb : 90 (105)
Socker : 4,8 (4,6) 
Blodtryck : 100/60 (100/60)
Urin: Spår (spår)
Hjärtslag : 128 (145) 
SF mått : 31 cm (29j)
 
Nu blir det en helg med vila. så gott jag kan iaf med jocke som är borta mellan 6-20


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0