När man inte kan bestämma sig!

Idag är jag ledsen. Känner mig både psykiskt o fysiskt slut. Att jag har dåligt hb gör ju inte saken bättre. Mår värre än någonsin när jag äter o kan ens inte titta på kött, det äcklar mig! Kött som jag annars skulle kunna leva på. Saker strular också, små larviga saker som skulle kunna va så lätta o lösa om man bara tittade längre än dit näsan sträcker, men vissa är så egotrippade så jag vet inte. 

När jag går på mammaledighet så ska jag bara isolera mig från allt en stund. Be om barnvakt den helgen som Jocke jobbar o bara ligga i soffan o sova, gråta, skratta, skrika. Ja göra precis det jag vill utan att behöva oroa mig över att Max behöver stimulans. Får se om mormor eller farfar vill ha en helhelg med min finaste. Nu börjar det däremot kännas som att jag vill ta tillvara på all ensamtid själv med Max då det blir svårare sen. Men jag är ett vrak. Det är inte meningen han ska se mig gråta. O det är inte meningen att han ska ha en mamma som inte orkar att leka. Usch vad det känns som jag försummar honom. Mitt lilla hjärta, min lilla prins usch vilken hemsk mamma du får stå ut med nu!

Igår blev det iaf lite shopping till akrobaten i magen. Va inne på polarn o pyret o skulle bara ha en body o ett par byxor. Men jag kunde inte välja så det blev 2 par bodys o ett par byxor som matchar till båda.


Har även vunnit en auktion på lite kläder som jag ska hämta upp imorn :)
Nu dags att klappa myrorna i benen.
Gonatt 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0