2 timmar

Jepp det är vad jag sovit inatt eller imorse ska jag väl säga. Mamma kom vid 9 och tog Max. Sen så sov jag fram till 11.00 så lite bättre känns det idag, fast fortfarande lika förbaskat trött.
 
Tänkte berätta för er varför jag tror vår dotter kommer den 18/12, 31/12 eller 6/1. Jo i vår familj/släkt är det väldigt vanligt att få barn nära inpå varandra datummässigt. 50% av alla är födda typ från november till februari. Om vi till exempel spanar den första bunten så är det så att Linnéa fyller den 27/11, Terece (min brorsdotter) 28/11 och min mamma 29/11. Tre på rad där alltså! Om vi då kollar i december så har vi min pappa som fyller den 17/12 och min bror Perry som fyller den 19/12 därav tror jag att Elisé skulle kunna få för sig att komma däremellan. Andra alternativet skulle bara vara typiskt, nyårsafton liksom. 2 dagar efter BF, inte helt omöjligt. Mitt tredje alternativ är den 6,7,8/1. Vi har nämligen min brorsdotter och tilltänkta gudmor som fyller den 5 januari och sedan fyller min andra bror den 9/1 så ja varför inte samla alla på en klump där med ;)
 
Ska iaf bli spännande att se när hon kommer. Det kan ju bli vilket datum som helst i december - början av januari. Dock har jag tänkt fråga bm om jag inte kan få en igångsättning om jag börjar närma mig bf för om jag mår såhär så vill jag inte gå över tiden.

Lite mer shopping 😉 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0