Cravings and feeling better

Detta inlägg kommer i stort sett handla om cravings. Mina cravings denna gång är heeeelt olik när jag var gravid med Max. Men kan ju ha betydelse att jag är gravid med en tjej denna gång ;)
 
När jag var gravid med Max så mådde jag ju också illa. Men det som jag kunde äta var korv, korv och åter korv. Det blev kokt korv med bröd, grillad korv med bröd, rå grillkorv, stekt falukorv, ungsgratinerad falukorv, korvstoganoff, rå falukorv. Ja you name it! Jag va helt galen i korv. Förutom det så var det melon i alla dess former. Ostbollar från Olw och coca-cola och Thaimat. En väldigt blandad kompot skulle jag vilja säga.
 
Denna gång så är jag fortfarande sugen på Thaimat och skulle kunna äta det varje dag. Men det som jag har mest sug efter är sallad. Sallader i alla dess former. Och de flesta jobbdagarna så blir det en fin plocksallad, gärna på isbergsallad, rödlök, majs, ananas , ost och kyckling. Hmmm det vattnas i mun bara jag pratar om det :) Förutom det så är det plommon, jag är konstant sugen på plommon. Dock kan jag inte äta skalet för då blir halsbrännan hemsk. Sen dricker jag gärna smaksatt ramlösa, inte loka eller nåt annat skit (inte ens sodastreamern funkar) utan det ska vara ramlösa. Men sen är det ju fortfarande så att coca-cola är en stor del i mitt liv. Tyvärr är det coca-cola som gör att jag klarar av vardagen just pga att den håller illamåendet i schakt, men det har jag sagt förut..
 
Även om jag har cravings som tusan så är ju illamåendet inte bättre. Ibland så funkar det inte att äta hur sugen jag än är. Men det finns ju inget direkt att göra åt saken, så bara att bita ihop de sista månaderna nu. Sen hoppas jag däremot att salladsuget och ramlösesuget sitter kvar när sessan är ute för då blir det lättare att tappa vikten :)
 
För övrigt så mår jag bättre idag. Barnmorskan ringde för att kolla läget. Hon sa att jag inte ska oroa mig i onödan och ja det är ju så helt enkelt att bara jag får göra detta ultraljud nu på måndag och få se att Elisé mår bra därinne så kommer nog den största oron släppa. Som sagt så är ju jag inte direkt en orolig människa. Men denna graviditet har jag mer eller mindre vart ett nervvrak. Sen sa hon även att jag måste släppa kraven på mig själv, både arbetsmässigt och även när det gäller hemmet. Men det är ju inte alltid så lätt. Men måste ändå försöka för min egen skull. Annars kommer nog sista tiden bli ännu mer jobbigt!
 
Nej nu dags att sova, imorn är det fredag o jobbdag i norrköping. Sen en helg med massa mys o vila. Ska nog tända massa ljus för första gången i höst :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0