Ledsen :(

Då kom den dagen jag aldrig trodde skulle komma. Max vakna för en timme sen, helt hysterisk som alltid när det gäller nattskräck. Men när han äntligen kom till verkligheten så va det inte mamma han ville ha.
-neje jag vill inte vara med dig. Jag vill ha pappa.
Och där totalt brast det :/

Jag har alltid vart hans trygghet i nattskräcken, men nej inte idag. Tänk om det är så att han tröttnat på mig. Jag klarar ju inte av att leka långa stunder. Han kan inte sitta i mitt knä för länge o jag kan definitivt inte bära omkring på honom. Det blir mycket nej och ja han känner sig väl kanske åtsidosatt även om jag inte menar det. Jag försöker göra det bästa av situationen men det kanske inte är tillräckligt för honom. Han verkar behöva mer. 

På ett sätt ska jag väl vara glad över att han ber om pappa oxå IOM att det behövs när vi blir en till. Men IOM att det är första gången så gjorde det ont i mammahjärtat. Jag vill ju vara allt för honom.

Jag är så trött på situationen. Jag önskar att hans nattskräck va över o att han va trygg o sov gott natten genom o jag önskar att det är december så att detta tillstånd är över. Men det är bara att bita ihop. Veckorna går ju ändå så snabbt. Sen när detta är över ska vi mysa under mammaledigheten Max, Elisé o jag och förhoppningsvis så är nattskräcken borta oxå.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0