misstänkt UVI och vecka 28

Då har vecka 28 infunnit sig och det börjar bli jobbigt med denna mage, jag känner mig ungefär som en ballong med för alldeles mycket luft. Värst är när jag sitter för då blir det jobbigt och andas och damen därinne blir galen och sparkar allt vad hon har mot revbenen. Så nej hon gillar verkligen inte när jag sitter på kontoret, men det är bara att hon vänjer sig för ännu tänker jag inte sluta jobba. Däremot har jag faktiskt fått strängare order om att dra ned mera på tempot. I söndags hade jag nämligen en riktigt jobbig dag. Så fort jag ställde mig upp så drog magen ihop sig och så höl detl på konstant till jag satte mig ned och vila igen. Sen när det inte vart bättre under natten så fick jag ju självklart kontakta förlossningen. Och efter en liten check så va det stränga order om att vila annars vill de sjukskriva mig., de vill ju inte att sessan kommer ännu. Så ja nu får jag väl sitta hemma i soffan och jobba så gott jag kan och sedan bemanna växeln när jag behövs som mest mer kan jag inte göra. För sjukskrivning är inte ett alternativ ännu. Jag kommer bara bli tokig av att gå hemma och inte kunna göra något.
 
Inte nog med detta så misstänker min barnmorska att jag fått urinvägsinfektion, det kan bidra till att man får mera jobbiga sammandragningar. Så igår fick jag åka och lämna ett prov. Dock skulle jag få vänta en vecka på svar och det har jag aldrig fått göra förr när jag haft UVI, då har man ju fått svar på ett par dagar och så har man alltid fått antibiotika på en gång. Men det kanske är olika. På VC vet de ju att jag har lätt att få UVI och det gör de ju kanske inte på MVC. Jaja bara att vänta och se vad resultatet blir. Jag hoppas i alla fall att jag får svar innan vi ska till BM den 8.e
 
Vad kan vi säga annars då?
Jo tröttheten har kommit tillbaka. Skulle kunna sova dygnet runt (även om jag knappt kan sova någoting just nu).
Jag är konstant hungrig, men det står att det är en tillväxtfas nu så dår är det ju inte så konstigt att man vill äta mer. Däremot kan jag inte äta så mycket för magen tar helt enkelt emot. Jag har ont på insida lår och i svanken, men det är ju heller inte så konstigt med tanke på hur magen har vuxit. Damen därinne är väldigt aktiv och jag kan känna en liten rumpa eller en liten fot/hand trycka ut :) 
 
Nu kämpar vi vidare och försöker klara av oktober också :)
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0