Mycke bra dag

Idag har jag haft en underbart härlig dag. Det började med att mamma kom och tog Max så att jag fick sova ut. Max är inne i en fas nu när han sover riktigt dåligt, han drömmer och är ledsen, inte nattskräcksledsen utan bara ledsen. Antar att han är i en utvecklingsfas, eller också är det kanske en stor förändring nu när han börjat på avdelningen för lite större barn. Hoppas att det ger med sig i alla fall. För när han är ledsen så är det inte perioder utan nu smågnyr han natten igenom och det är nästan värre än nattskräcken. '
 
Men det va ju inte det jag skulle skriva om utan att vi faktiskt haft en fin dag. Från att mamma hämta Max kl 8.30 så sov jag fram till 11.00. Sen gick jag upp dammsög och fixade till lite och gjorde sen iordning mig för att hämta upp Weronica, mamma och Max. Sedan tog vi bilen till Linköping för en shoppingtur på Ikea. Hade en liten inköpslista på lite nya lakan till vår säng och till Max. Sen skulle jag även ha grejer till Spjälsängen som en ny madrass, överdragslakan mm. Jag skulle även spana in ett skötbord, men tycker Ikea har så tråkiga så det blev inget. Men jag är ändå nöjd med det jag köpte. Självklart passa vi på att äta också, det måste man ju göra. Jag tog kycklingfile och Max en mellanköttbulle. Ja ni hörde rätt. Han är galen i Ikeas mat och vräker i sig så mycket köttbullar, dock så orka han inte potatisen haha. Min lilla proteinkille :) 
 
Nu är jag grymt sugen på att fixa iordning spjälsängen men måste måla på ett ställe först där Max gnaga sitt kliande tandkött när jag inte va snabb nog att plocka upp honom. Så det ska jag väl göra imorn. Sen är jag i valet o kvalet att skaffa en sänghimmel. Ja jag vet, men hallå det är en tjej, då måste man få göra det lite lulligulligt ;)
 
Kvällen spenderades sedan med lite mer städning och uppläggning av annonser på kläder som ska säljas. Och mys med Max och Choco som är på övernattning hos oss såklart. Jocke är tyvärr inte så sällskaplig under sina jobbhelger. Han kommer ju hem kl 20.00. Vi äter mat tillsammans, sedan duschar han och går o lägger sig runt 22.00 för att han ska komma upp kl 5.00 igen och kunna åka till jobbet. Jag verkligen avskyr dessa helger eller jag avskyr hans jobb över huvudtaget för det är så konstiga arbetstider och dessutom pendlingsavståndet på 20 mil tur och retur. Det är ju tid som tas från familjen. Men vad ska man göra. Han har ju ett jobb i alla fall som han trivs med. Dock hade det vart skönare om han vart kvar på Skenäsanstalten, men man kan inte få allt här i livet.
 
Nej nu ska jag snart försöka ta mig ur soffan o knalla in till sängen. Bara det är en kamp haha. Gonatt mina vänner!
 
 
Max o Choco ❤️


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0