Största inköpen avklarat!

Idag vart det återigen ett besök på babyproffsen. Dock kolla vi av personalstyrkan innan vi vandra vidare till vagnarna. Till vår stora glädje så va det ingen där som vi fått "dåligt" bemötande av och hann faktiskt inte ens bort till vagnarna förän en säljare va oss hack i hälarna och frågade om han kunde hjälpa till med något. Sådant gillar vi och ja nu är våran vagn äntligen beställd.


 
Efter att vi checkat av vagnarna och bestämt detaljerna så gick vi vidare till babyskydden och frågade lite om råd. Egentligen hade vi ju redan bestämt att vi skulle ha en Maxi cosi pebble plus. Men nej så kommer inte fallet bli. Vi kommer nu köpa en Cybex Aton Q som vunnit många tester och som också föll oss mer i smaken. Pebble plus va vi tvungna att ha bak i isofix fick vi reda på idag. Men iom att vi redan har en bältesstol med isofix till Max så vill vi att Elisé ska sitta fram och då går ju inte en stol med Isofix så då föll Pebbles plus bort. Dock beställde vi den inte idag för vi ville kolla av priset på nätet och så först. Men vi kommer nog åka o beställa den i butiken ändå. Man kan inte garantera transporten och om det blir skadat under transport så räknas det ju som en krockad stol och då är den inte säker. Många skriver till och med på sina sidor att man kan beställa den online men att man ändå måste hämta den i butik. Så nej det blir nog butik ändå. Hoppas bara killen som vi köpte idag tar emot vår order för då känns det bättre ;)


 
Det känns så skönt att ha detta klart nu. Detta är ju de största inköpen. Nu ska jag bara köpa skötbord och skötväska och sen lite blöjor och hygiengrejer så är ALLT klart sen, tror jag ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0