Vilken affär.

Vi har planerat att ta en liten tripp till Ullared i slutet av oktober. Just för att våra 2 barn växer så otroligt mycket och för att kunna göra de sista inköpen till sessan.
 
Denna gång har jag även tänkt göra Ulleredtrippen till en resa som jag inte ska gå back på. Hur då undrar ni säkert då? ;) Jo men jag har faktiskt börjat sälja av med barnens gamla kläder och grejer. Mestadels Max killkläder som vi inte kommer ha någon användning för och även lite av Linnéas kläder då modet ändras tills det är dags för nästa barn att använda. Jag började för cirka en vecka sedan och har redan fått ihop lite mer än 500:- Visst man tjänar inga direkta storhackor på barnkläder, men det är inte det som är meningen heller. Utan egentligen är jag bara glad över att bli av med kläderna. Jag är inte en sån som vill spara allt för att mina barn kanske kan ha använding av det till sina barn. Jag sparat få grejer som jag tycker är speciella eller sånt som är riktigt fint men vardagskläder och sådant kan man likagärna göra sig av med. 
 
Så nu är jag medlem i en grupp på facebook där jag lägger upp några annonser åt gången och vartefter ska jag stå på en Loppis och sälja av med mer grejer, sen ska jag även rensa ut förråden också (vi har 2 fyllda) och se om jag kan bli av med lite till och förhoppningsvis kan jag även få vara med på någon loppis som olika skolor/ fritidsgårdar anordnar så att jag blir av med mer. 
 
Mycket jobb blir det. Men jag har tänkt att ha en budget på 8000:- med mig till Ullared och jag blir glad om jag får ihop hälften, men i den här takten tror jag inte det är en omöjlighet ;) det är ju trots allt 6 veckor kvar tills vi ska åka :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0