Dags att boa!

Jag vet att det är ganska lång tid kvar, eller inte! Snart har jag ju gått hälften av tiden och det känns som att man nu vill börja göra iordning för den nya familjemedlemens ankomst!

Vi har redan bestämt oss för vilken vagn vi ska ha och det blir ju en Bugaboo så klart, what else liksom ;)
Däremot har vi inte bestämt oss för vilken färg vi ska köra på, det ända enda som är bestämt är att det ska bli en svart bas, sen är det lite beroende på om vi ska ta reda på könet, annars måste det ju bli en neutral vagn! Vi är inte riktigt på samma nivå med den turkosa vagnen, men om jag får bestämma så ligger valet på en sån =)

    
Lila : Flicka            Turkos : Pojke            Benvit : Om vi ej vet

Nu är det ju mycket mer som ska inhandlas. Och Jocke är liksom jag inget för begagnade saker så det är bara att öppna plånboken ;) Nej skämt åt sido! Kläder och leksaker kan jag faktiskt tänka mig begagnat till viss del bara det är fräscht. Det har vi ju även kvar en hel del från när Linnéa  var liten. Dessutom kommer vi även få lite utav min syster yster i värmland så det är bra. För barn växer ju ur kläder som man förbrukar papper typ, men just när det kommer till möbler, vagn, bilskydd osv så vill vi ha nytt. Dessutom är detta min första och enda barn (ja jag vill bara ha ett, så är det!!!) så då vill man ju gärna slå på stort!

Jaja förutom vagnen så har vi inte planerat så mycket mera ännu, det hinns med. Men på lördag drar styr vi kosan på ullared och då ska jag köpa massa babyprodukter =)Kommentarer
Carina

Det var en fin vagn som ni har tittat på. Dina "barn" längtar tills i maj, dem är jätteglada för att du äntligen ska bli mamma.Dem frågade om vi skulle köpa något till dej o mini.Shoppa ordentligt nu i Ullared. Tycker synd om dej med alla grav.symtom,jag kan tyvärr inte säga att jag vet hur det känns för jag hade bara kraftig halsbränna när jag gick med Kim & inget med Gun.Kramar från dina"barn" och din syster

2011-11-22 @ 13:59:52
tessan

näe tyckte inte de hade så mycket julgrejer =/Åh jag verkligen avskyr den vagnen :p tur att folk inte har likadan smak, hoppas ni blir nöjda iaf =D kram

2011-11-22 @ 21:40:59
URL: http://ericasmamma.blogg.se/
Elsa's mamma

Kan ju tipsa om babytrader.eu. Vi sparade flera tusenlappar på buggan. Den skeppas hem direkt till dörren, super smidigt!

Angående färg så vill man ha en ljus på sommaren och gärna mörkare för fläckarnas skull så det blir svårt. Kanske nåt mellanting?Att rekommendera är även vinterhjulen om ni bor där det kommer finnas snö. Utan dom går vagnen inte en millimeter i snön!

Lycka till med allt!

2011-12-08 @ 19:47:54
URL: http://www.lifewithelsa.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0