Förklara mig

Jag måste nog förklara mig över förra inlägget. Det kanske lät som om att jag inte tycker om att vara gravid, men det är tvärtom, jag lovar =) Jag njuter så gott jag kan och väntar otåligt på att få känna den första lilla rörelsen där inne (vilket verkar dröja).

Men ibland tryter humöret. Att inte får behålla nån mat och på så vis inte få i sig den energin som man behöver tär på mina krafter och jag orkar inte med mycket alls. Och när jag dessutom har en enormt jobbig dag som idag, då inte ens frukosten vill stanna som den annars brukar göra, då känns det som att man bara vill gräva ned sig och inte vakna upp förän man mår bättre igen! Men det kanske är svårt att sätta sig in att må så dåligt när man själv har haft en bra graviditet, precis som det är svårt för mig att sätta mig in i att det kan va helt annorlunda! Men jag hoppas jag kommer dit också!

Men som sagt. Jag tycker faktiskt om att vara gravid och klagar inte där. Och jag älskar att läsa om utveckligen och planera, boa och styra. Och Jag älskar min kropp som tillåter att detta kan ske och framförallt älskar jag mini där inne mer än ord kan beskriva trots att jag inte mött min lille filur ännu =)Kommentarer
Anonym

Hej Lina! Jag skrev till dig härom dagen men nu såg jag att det inte kommit med. Jag kanske gjorde nåt galet =). Jag skrev i alla fall att jag kommer i håg den där extrema tröttheten och vilken lättnad det var när den släppte! Man blev som en ny människa! Och illamåendet.....fy fan vad illa jag mådde i början. Men jag fick aldrig spy. Men i bland skulle det varit skönt att bara få lätta på trycket. Men alla dom här små jobbiga sakerna är värt det 100 ggr om! Det är ju så underbart att få känna det lilla livet i magen. Ha det så bra! Kram kram

2011-11-21 @ 22:21:44
Mikaela

Det var jag, Mikaela som skrev kommentaren innan :)

2011-11-22 @ 09:23:56
Lottiz

Klart du tycker om att få vara gravid också, att du fått äran att få bära ett barn bara det är stort. Men man måste få känna fy och blää också när man får allt för jobbiga symtom av graviditeten. Tyvärr är det ju inte alltid rättvist där. En del har ju absolut inga symtom, en del ett fåtal lätta, andra lite mer och en del helt fruktansvärda så svåra att de behöver t ex näringsdropp för att inte svälta eller sådana smärtor att de knappt kan röra sig. Ja, det finns alla varianter och det är okej att klaga på dem. Jag hoppas iaf att det snart ger sig för dig, jag hade själv en tuff start med blödningar, men har varit rätt skonad från illamående. Nu har jag andra krämpor istället som kommit och ibland kan de knäcka mig totalt. Men med stöd från omgivningen så hanterar man det hela bättre. Kram på dig tjejen.

2011-11-22 @ 09:34:43
URL: http://otizzfoto.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0