Mad i tell you

Den som tycker att det är uuuuunderbart att vara gravid måste vara GALEN!

*Illamående
*Halsbränna
*Trötthet
*Förstoppning
*Uppblåsthet
*Huvudvärk
*Myrkryp (utav helvete)
*Klåda (utav helvete)
*Sömnproblem

Ja alla dessa symtom lider jag av konstant och då kan jag tala om för er att jag trodde nog innan att jag skulle ha en smärtfri graviditet, att jag var gjord för detta. Men icke min kropp verkar hata detta tillstånd! Men vem är väl jag att klaga, eller jag klagar inte för jag står ut och njuter av detta på samma gång =)

 I går gick jag in i vecka 16. Heeelt underbart, bara 24 veckor kvar =)Ps. Tack alla för era gulliga kommentarer. Jag blir så oerhört glad av att läsa det ni skriver =)


Kommentarer
Lottiz

Men liiite underbart är det ju. När man känner den lilla sparka där inne och undrar så vem det är. Och vissa dagar kan ändå vara skapliga iaf för mig. Snart kommer din bebis med göra sig till känna där inne och det är rätt häftig känsla. Fast det är bara en period för när bebis blir stor kan även sparkarna vara jobbiga. Jag är där nu blir illamående när bebis rör sig för mycket och så det jag skrev på FB. Börjar bli väldigt jobbigt. Men det är väl som det ska vara ju närmare det kommer ju mer förberedd ska man vara på o få träffa bebis istället och inte vilja vara gravid längre. Men allt det jobbiga är ju värt att till slut. Att få möta sin mysiga älskade och efterlängtade bebis.

Hoppas symtomen ger sig lite nsart för dig. Kram

2011-11-21 @ 10:22:37
URL: http://otizzfoto.blogg.se/
tessan

hehe jag tillhör den skaran som är galna då :p

med erica hade jag inga problem alls. med loke mådde ja illa bara fram till v.12 sen inga problem alls, så jag tyckte det var underbart =)Inte långt kvar tills du börjar känna den lilla, eller du kanske redan har börjat känna rörelser? kram

2011-11-21 @ 11:51:17
URL: http://ericasmamma.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0