Nytt BF-datum

Nu har jag äntligen vart på mitt första ultraljud och det va en himla stor upplevelse. Först när hon satte scannern mot magen så syndes det inget och då börja paniken inom mig växa (tänk om ingen mini där fanns) men hon "grävde och grävde" och vips så lyckades hon äntligen spåra en liten filur där inne. Och vaken va mitt lilla hjärta med =) Så där låg jag på britsen och bara log och Jocke satt brevid och log lika mycket han.

Som sagt mitt lilla hjärta där inne va vaken. Hon eller han låg och boxades och vinka till oss. Sen åkte han kana därinne också, det är tydligen roligt :) Sen vinka hon/han till oss så det tog sköterskan en bild på så vi fick ut. Vi tog två fina bilder som jag har scannat in! Mini låg på sidan i början också precis som sin mamma brukar gilla att ligga :) så därför va jag tvungen att dansa lite med höfterna så vi kunde ändra ställning så vi äntligen kunde göra KUB-testet och det lyckades och risken för kromosomfel var mycket liten och nu känner man sig himla lättad!

Vi fick iaf nu ett nytt BF-Datum. Barnmorskan räkna ut till den 8 maj och nu via ultrat så fick vi ett som vi kan rikta in oss mer på och det är den 13 maj (även om mini väljer ett eget datum när det väl gäller). Så nu är jag då i vecka 13 ännu o kommer gå in i vecka 14 på söndag! Ja nu känns det på riktigt nu när man sett. Nu hoppas jag bara att min illamående försvinner också så kan jag njuta fullt ut =)

Mini vinkar
Hela Mini


Kommentarer
tessan

va skönt att allt var okej =) kram

2011-11-04 @ 12:14:12
URL: http://ericasmamma.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0