Ullared... En hemsk upplevelse!

Det kan jag säga er, att jag kommer nog aldrig åka till Ullared en lördag igen och definitivt inte en lönehelg innan jul. Fy f*n vilken hemsk upplevelse!

Det började med att vi självklart fick köa innan vi skulle in och det var ju inte någon dålig kö heller! Visst gick det undan ganska bra. Men när vi väl va inne i butiken så va det ju inte bättre. Jag har varit på ullared när det vart mycket folk, med detta var mer än mycket folk. Överallt var det fullt. Helt galet! Så tyvärr kom jag därifrån utan att kunna följa min inköpslista och önskemål från andra. Men jag klarade helt enkelt inte av detta ställe. Inte nu när läget är som det är.

Det jag koncentrerade mig på va kläder till Linnéa och grejjer till Mini och det kom jag hem med en hel del. Men till mig själv hittade jag bara 2 par tight och jocke fick bara en massa underkläder tyvärr. Nej det får bli en tripp i vår istället för att kompletera, men då åker vi varken en lördag eller en lönehelg så är det! Jag ska försöka ta en bild o visa vad jag fick hem till mini så att ni får se =)


Kommentarer
Mikaela

Hej Lina! Jag vet precis vad du menar! Fy för allt folk en lördag! Jag höll på att bli tokig! Men jag rekommenderar att åka en måndag så ni är där när det öppnar. Sen har jag hört att man ska komma på eftermiddagen eftersom bussarna med allt folk brukar åka runt fyra. Hoppas du och lilla bebben i magen mår bra!

Kram Mikaela

2011-11-28 @ 20:01:12
URL: http://www.metrobloggen/ramberg
Carina

jag kan följa med till våren så går vi länge som vi gjorde när jag väntade Gun .Jag hade ischias när jag var gravid värst med Kim kram

2011-11-28 @ 23:04:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0