Konstant illamående

Ta mig inte fel nu för jag är hur lycklig och glad som helst och jag klagar definitivt inte. Men ujujuj vilken jobbig början på graviditeten jag har! Jag mår konstant illa och får upp allt jag äter. Jag är konstant trött men kan ändå inte sova på nätterna och jag känner mig som ett vrak! Ja det är konstigt att jag ens står upp. Men jag lever på lyckan och på hoppet att detta ska ta slut, ja i alla fall illamåendet för det är det som är värst, tröttheten är hanterbar, ja det är ju bara att vila då man kan =)

Oh ni förstår inte hur lycklig jag är. Det här har jag väntat på sen urminnes, men dom säger ju att den som väntar på nåt gott väntar altid för länge ;)  Det är så härligt också för nu märker man att det är något som händer i kroppen. Förutom illamåendet och tröttheten då så har mina nästan obefintliga bröst växt ganska mycket och blivit stenhårda, det är tokjobbigt att ligga på dem nu *ler* Sedan spänner det lite i den nedre reginonen så något är det väl som växer där inne. Ohh vad jag längtar tills det börjar synas =)


vecka 9


<3 Lina

Äntligen! JAG ÄR GRAVID!

Jag är så himla lycklig. Äntligen ska 3 bli 4! Jag ska bli mamma för första gången. Jocke ska bli pappa för andra gången och Linnéa ska få ett litet syskon på vår sida och allt känns så perfekt! Jag kan inte ens beskriva hur det känns så glad är jag =)

Det är fortfarande tidigt! Jag har inte vart hos barnmorskan ännu men enligt mina beräkningar så går jag in i vecka 9 imorn men det kan ju bli korrigerat i efterhand. Jag har valt att hålla bloggen stängd endast för mina egna tankar i början nu när det är hemligt. Men så fort det är ute kommer jag låsa upp bloggen så att alla kan ta del av vår lycka!

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0