Badkaret min enda frizon!

Inatt trodde jag verkligen att jag skulle bli galen. Nu är jag inne i 4 natten i rad utan nån sömn knappt och det tär rejält på psyket. Hur ska jag orka med detta i 5 veckor till eller 7 om jag måste gå över tiden?! Det spelar ju liksom heller ingen roll att jag går hem om 1½ vecka för jag kan ju inte sova bättre när jag är ledig och sova middag är det heller inte tal om för myrkrypen är lika grova då. Allvarligt talat så kommer jag inte att orka det och jag orkar inte hålla modet uppe längre heller. Kanske dags att ta ett rejält snack med BM nu. Men att bli igångsatt i vecka 38 är väl ingen risk att jag får bli.

Min enda frizon är i badet, däri känner jag varken foglossning eller myrkryp. Men man kan ju knappast sova i badet. För när jag väl somnar så sover jag så hårt så då skulle jag väl drunkna på kuppen och jag vill ju inte utsätta mini för någon fara!

Inatt låg jag i en hel timme i badet med riktigt hett vatten (skiter i vad grannarna säger) och halvslumra, men när jag kände att jag sjönk mer o mer i trans så kändes det som att det va dags att gå upp o lägga sig istället, i förhoppning att jag kanske skulle kunna somna i sängen, men icke. Det är bara i badet *suck*

Är det någon som har något tips mot myrkryp så mottages det varmt!

Har redan testat:
*spikmatta
*tensapparat
*vetekudde
*kyla
*mjölk o banan
*vitamintillskott
*järn
*stretching
*ligga högt med ben
 
SNÄLLA HJÄLP =(Kommentarer
Lottiz

Kan du inte se om du kan få sömntablett utskrivet då? Kanske inte att ta varje natt, men någon natt ibland iaf för o få sova ut. Hoppas det ger sig iaf. KRAM

2012-04-04 @ 10:05:52
Elin Sigvardsson

Hej, hittat hit via Lottiz blogg.

Parkinsonmedicin antar jag är helt uteslutet när du är gravid? Pappas fru har också restless legs och äter parkinsonmedicin för att dämpa det.

Jag tänkte också att om ett varmt bad funkar kanske det är värmen i sig som gör tricket? Du har ingen större vetekudde eller något du kan värma och försöka linda runt benen på något sätt när du ska sova?Jag läste att diffrentialdiagnoser (dvs har samma symtom men beror på något annat) är bland annat brist på b12 och folsyra. Käkar du folsyra nu under grav? Om inte, så testa det!http://www.praktiskmedicin.com/sjukdom.asp?sjukdid=1154&code=6745Hoppas verkligen att det ger med sig!

Mvh Elin S

2012-04-04 @ 12:34:12
URL: http://arvegil.blogg.se/
Linda

Halloj! du kan inte testa akupunktur? det kanske hjälper mot myrkrypen. Har oxå myrkryp imellanåt men så farligt är det inte än...har det bara när jag sitter i soffan på kvällarna. BM tyckte att jag skulle gå promenader om kvällarna, hem och stretcha och gärna ett varmt bad o så stup i säng. Har faktiskt inte provat det eftersom jag har sån jädra foglossning och inget badkar. Provade healing istället och det i kombination med pronaxen innan sängdags funkar för mig :)

Hoppas att du står ut sista veckorna

2012-04-05 @ 12:41:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0