Mammaledig

Nu har jag gjort mitt sista arbetspass och jag är nu både med glädje och sorg mammaledig! Glädjen kommer ju självklart eftersom det nu är mycket nära minis ankomst men sorg kommer för att jag kommer sakna mitt jobb så innerligt. Dock är det ju inte för evigt som tur är :)

Trots min uteblivna sömn inatt så funka dagen bra. Fick en krasch när jag kom hem bara! Men nu har jag iaf bestämt mig för att testa knarket. Inte varje dag och kanske inte ens varannan. Men nu när jag sovit drygt en timme per natt i över en vecka så håller det inte längre. Min kropp stressar verkligen upp sig o jag får en hel del förvärkar så nja jag får nog följa barnmorskan rekommendationer. Fast först inatt tänkte jag testa min tens, sätta den i ryggslutet o se om det kan hjälpa nåt för då är ju det ett bra alternativ också. Så håll tummarna nu :)

Ja förstår ni. Lina mammaledig! Vem visste att det skulle ske nu för ett år sen. Nu ska jag njuta! =DKommentarer
Lottiz

Skönt med mammaledigt det betyder att dagen med stort D närmar sig :-D Trist med sömnen jag hoppas tabletterna hjälper för dig. Det är ju bättre att ta dem en att du ska plåga dig själv. Hojta gärna om du vill ses ngn dag nu när du är mammaledig. Jag kan ju komma till dig eller om vi ses på nåt fik en ti el ons när de andra är i skolan/dagis så blir det rätt lungt. kram

2012-04-15 @ 17:15:30
URL: http://otizzfoto.blogg.se/
Helen

Grattis till mammaledigheten, snart har du din bebis här också!Har du provat stödstrumpor mot myrkrypningarna? Och att lägga benen högt? Motion kan nog också underlätta tror jag? Jag hade problem med benen i början av min graviditet, tror det underlättade av promenader, det gjorde ont just då men i längden tror jag att det hjälpte.Njut av sista tiden som gravid.

Ska bli kul å se om jag gissade rätt på datum och kön sen...jag är sååååå nyfiken=)Kramar/Helen

2012-04-16 @ 20:18:17
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0