Ut med det!

Det som jag inte ville skriva i förra inlägget handlar såklart om
Mini :)

Jo i fredags fick jag gå med binda hela dagen som va konstant blöt o när kvällen kom o jag fick lite ondare sammandragningar så sa jag till Jocke att det nog va dags att ringa. Självklart ville dom att jag skulle komma upp på en kontroll!

Linnea skjutsa vi bort till Weronica men innan vi släppte av henne så sa vi att hon inte fick bli besviken nu om vi inte får nån mini för det är vanligt med falska alarm och det va lungt. Sedan åkte vi upp!

Väl uppe på förlossningen så mätte dom kurvan o såg att jag hade många sammandragningar, men dom kunde inte avgöra fall jag sippra vatten. Så hemskickad blev jag, men med en ny bokad tid för lördagen. På lördagen så konstaterades det iaf att jag INTE sippra vatten o sammandragningarna va mindre o tappen va inte alls mogen :( snacka om besvikelse. Nu va jag ju nästan säker på att mini skulle komma!

Så även om vi intalat oss själva att inte bli besvikna så vart vi ju alla 3 det ändå. Vi längtar ju så efter det lilla hjärtat o Linnea hon väntar nog mest! Själv längtar jag såklart jättemycket med men önskar mest just nu efter att få återgå till en normal människa! O Jocke säger att han också är mer redo nu än någonsin så Mini du är välkommen idag ;)

Jag fortsätter med mina knep här hemma, snart är alla fönster klara. Jag dricker hallonbladste som aldrig förr. Ananas som kvällsmat! Stark mat. Imorn blir det att tvätta tvätta tvätta o så får det nog bli en färdknäpp med ;)Kommentarer
carina

det var ju synd att mini inte kom ut.Tyvårr kan jag inte komma ner till dej o gå på stan i över 4 timmar ,som vi gjorde dagen innan gun föddes.Att älska kan sätta fart på mini så att hen kommer ut tidigare säger en del .jag håller tummarna att mini kommer snart .

2012-04-29 @ 13:30:06
Lottiz

Vad trist att det inte var vattnet som gått och att SD minskade igen. Men snart så, det är ju inte alls långt kvar nu. Lite färdknäppande är ju aldrig fel o prova, det tror jag mest kan sätta fart på det hela framför att städa och hålla på.

2012-04-30 @ 14:13:41
URL: http://otizzfoto.blogg.se/
Lottiz

Såg ditt meddelande nu. Men då kör vi på onsdag då med reservation för att mini kanske vill ut ;-) Ska vi ses hemma hos dig eller vill du hellre ses på ngt café eller så? Vilken tid passar? Jag kan vara i stan till 9 och behöver åka hem vid 13 för o hämta barnen så allt där emellan går bra.

Kram

2012-04-30 @ 14:34:48
URL: http://otizzfoto.blogg.se/
Lottiz

onsdag kl. 10 i hageby centrum blir bra. Ska vi ses vid rulltrappan upp mot parkeringshuset.

2012-05-01 @ 12:20:36
URL: http://otizzfoto.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0