Jag SKA sätta mig upp!

Såhär ser det ofta ut när Max ligger ner, han gör allt för att försöka sätta sig upp. Den lilla busungen :)

Barnvakt

När inte mormor kan komma och passa Max när jag måste städa så får tvn agera barnvakt när babygymmet inte duger längre. Inte alla som får sitta och titta på film i en vibrerande stol ;-)

Svartsjuka! När kom den?

Jag har aldrig riktigt vart den svartsjuka typen. Men sen Max föddes så är detta något som börjat gro i mig. Som ikväll när Jocke är ute med sitt nya jobb, människor som jag inte vet vem de är, då börjar tankarna fara. Tänk om han träffar någon annan? Någon finare, snyggare, snällare, smalare som lindar honom runt fingret! Usch ja han va alldeles för snygg när han lämna hemmet i sin nya Ralf Lauren piké och sina tighta finbyxor och någon så fin som min älskling vill väl inte stanna hemma med en skabbig, tråkig, trött och överviktig tjej som bara ammar konstant! Ja nu for tankarna iväg igen. Suck! Hoppas detta försvinner bort med alla hormoner sen. Det är ju inte det att jag inte litar på honom så jag kan inte svara på vart detta kommer ifån :( måste jobba på att bli en MILF så att han har något hemma som lockar istället!

BVC och sprutor!

Idag var det dags för dom första vaccinsprutorna. Ajajaj det gillade inte prinsen alls, har bara sätt honom så upprörd en gång tidigare, var inte alls roligt att se =( men nu är det gjort iaf och vi får hoppas på noll biverkningar! Vikt och längd då! Ja på en månad så har han ökat 800g och väger nu 6600g sen har han växt 2,5cm och är uppe i 63cm. Ja han blir nog lång som sin far =) nu efter besöket är han fortfarande upprörd, men såhär ser man ut efter att få äta lite, trygg i mammas famn ;)

Tips tips!

Letar bra tips på nätet om hur man kommer igång med löpning. Varför då inte följa ett riktigt proffs schema?! Malin Everlöf att lagt ut ett bra kom-igång schema i en kvällstidning och det tänker jag testa. Så nu har jag lagt in alla pass på appen sen är det bara att tuta och köra, jag börjar på måndag :)

Väldigt sugen!

Nu är jag verkligen pepp på att komma igång med träningen. Speciellt springa och styrketräna. Få tillbaka den kroppen man hade innan och kanske lite till :) ja motivationen har aldrig vart större faktiskt! Just att springa måste jag nog dröja ett par veckor till, iaf tills jag vart på återbesök men sen så. Ska göra som min vän Charlotte och investera i lite nya träningsläger så blir motivationen ännu större. Så har jag alltid vart, ju snyggare man är när man tränar desto roligare är det ;) Till amningsfrågan så kommer jag att fortsätta med det tills att Max vant sig vid mat, det är ju det bästa för honom så klart! Nu f*n ska det hända grejer :)

3 månader!

Vart tar tiden vägen? Idag fyller prinsen. 3 månader, det är helt sjukt! Bara den sista tiden har det hänt så mycket! Han ligger på mage och spanar in omvärlden. Han gillar sin egen röst, skriker i och jollrar. Han griper tag om saker, gärna sina egna kläder. Han vänder sig från mage till rygg och mycket mer! Det är så kul att se hans små framsteg :)

Sluta amma?!

Egentligen vill jag inte sluta amma, jag tycker ju dessa stunder som Max och jag har tillsammans är så mysiga. Men samtidigt är detta ett stort stressmoment för mig. Jo det handlar om min vikt igen! Jag vet att många kommer tycka att detta är fel och att jag är egoistisk. Men när man levt med en ätstörning i 15 år så är det inte alltid så lätt. Det ända jag grubblar över är att jag väger för mycket, jag trivs helt enkelt inte i min kropp för tillfället och får jag inte göra något åt det så är jag rädd att vikten kommer skena iväg. Min kropp är helt enkelt inte gjord för att äta såhär, den är van att leva på svältkost! Den ända utväg jag ser är att sluta amma för att kunna börja banta igen. Ja jag vet att det är sjukt, men det är så jag fungerar. Men så kommer dilemmat, jag vill ju fortfarande amma. Min lille Max är ju inte liten för alltid. Hjälp vad ska jag göra!

Tänder?

Tror ni det är tänder på g? Såhär ser vi ut nästan hela tiden nu :-)

Heja IFK!

Moster Weronica som är ett troget IFK-fan precis som resten av min familj (alla utom jag då som hatar sport) har köpt en IFK-body till Max. Och dagen till ära så va han ju tvungen att ha den på sig, jag har nämligen lovat att han ska ha den på sig var gång som spelar ända tills den är för liten :-) Däremot däcka han på soffan strax därpå, om det var av ren utmattning eller uttråkning lär vi aldrig få veta, men jag antar att han kommer ha samma intresse som resten av släkten när han blir större till mammas förtret ;-)

Första natten borta!

Nej jag har inte lämnat bort prinsen över natten ännu. Men däremot så har han sovit första natten på hotell :-) Vi åkte nämligen till Göteborg lördag-söndag för lite familjemys och det gick superbra! Bilresan ned sov han nästan rakt igenom, bara ett litet matstopp vid Brahehus så att han stod sig resten av resan för att sen vakna igen när det var dags att checka in på hotellet. Då var han däremot rasande (tokhungrig hehe). Vi hade bokat rum på Gothia Towers där vi alltid brukar bo när vi är i Göteborg. Denna gång fick vi bo nästan högs upp med utsikt mot Liseberg och gisses vilken utsikt. Visst vi har bott ganska högt upp förut men inte såhär :) iaf när vi väl installerat oss på rummet och hjärtat återigen fått mat i magen så begav vi oss till Liseberg. Där åktes det karuseller, spelades på chokladhjul och mycket annat skoj. Max sov nästan kalaset igenom och när han va vaken fick han komma upp i bärselen. Som tur va hade jag tagit med utpumpad mjölk för amningsmöjligheterna va inte stora på Liseberg! Middag avnjöts på en lyxig Italiensk restaurang nära hotellet och Max som tagit natter sov i vagnen hela besöket igenom :) Även natten sov han bra, bara matintag vid 5 för att sen sova till klockan ringde vid 8.30. Dagen efter börja med hotellfrukost, sen begav vi oss ut på stan. Va inne på NK och spana in mitt nästa väskinköp som antagligen ska bli en Burberry, känner att Louis Vuitton har tappat sin glans lite då man ser kopior precis över allt! Efter lite fönstershopping och lite fika så rullande vi tråkigt värre mot Norrköping igen. Jag hade gott kunnat stanna bra länge till. Men det ska vi satsa på nästa år istället :-) Ja det vart en bra utflykt med min älskade lilla familj, nu längtar jag till nästa utflykt!

Kärlek!

Man kan inget annat än att älska den här lilla krabaten! Och pappas pussmun har lilla hjärtat fått oxå! Finns det någon risk att man kan pussa ihjäl en bebbi ;-)

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0