Barnmorskan 21/2

Idag var det åter dags för ett besök hos barnmorskan. Ett besök som jag tyckte kändes mycket skönt eftersom jag nu fick chansen att ta upp alla mina funderingar och problem som jag dragit på mig! Jag har faktiskt fått en helt underbar barnmorska och det känns väldigt tryggt att prata med henne och hon tar verkligen allt på allvar!

Vi tog upp allt från illamåendet till foglossning och myrkrypningar, och kom överens om att det nu är dags att börja med lite sjukgymnastik i form av vattengympa. Även fast jag innan känt att det blir jobbigt att hinna med så måste jag försöka ta mig den tiden, jag måste helt enkelt tänka på mig själv och mitt mående! Myrkrypningarna kan man inte göra så mycket åt tyvärr vilket inte känns allt för kul för det är ju nästan det som är värst. Speciellt när man inte kan sova och sen ska upp o jobba. Illamåendet är som det är, men jag är ju van nu och det tar ju inte upp allt för mycket tid heller så det är en skitsak i jämförelse med det andra!

Nåt annat vi kom överens om är att jag ska försöka gå hem lite tidigare. Eftersom jag redan nu har så mycket problem och det kommer antagligen inte bli bättre, så tyckte hon att jag iaf skulle försöka va hemma en månad innan bf-datumet så om allt fungerar på jobbet så går jag hem i mitten av april istället. Och det kan ju va bra, nåt jag verkligen inte vill är ju att sjukskriva mig och när tiden till att jag går hem är kortare så känns livet lite ljusare igen. Fast jag förstår inte det där fortfarande hur jag ska kunna klara av att vara hemma så länge =) Jag älskar ju verkligen mitt jobb!

Sen till dagens mått och värden då. Mitt järnvärde hade sjunkit drastiskt så jag ska nu försöka få i mig lite blutsaft *bläää* men hellre det än järntabletter. Sen var det idag dags att mäta magen för första gången och nu kan vi på allvar se hur det växer även om det syns ändå ;)


Datum : 21/2 (12/1)
 
Vecka : 28+2 (vecka 29)
Vikt : 77 kg (73kg)
Hb : 103 (111)
Socker : 4,6 (4,3)
Blodtryck : 100/65 (samma som sist)
Urin: Spår
Hjärtslag : 148 (145)
SF mått : 27 cm (ej mätt innan)


Kommentarer
Lottiz

Skönt att allt gick bra hos BM och att du fått lite råd på vägen. Tycker det låter bra med jobbet att du ska gå hem tidigare och kunna vila sista månaden. Vattengmpa går ju jag på och det är sååå otroligt skönt, man blir så lätt i vattnet och otroligt skönt o få röra på sig. Kommer du gå på vanliga vattengmpan med BM eller blir det på torsdagar med SG? Jag går med BM på tisdagar. Fast ska bara gå idag och nästa tisdag sen slutar jag.

Angående järnvärdet du har inte provat hemofer? Det är en skonsam järntablett som oftast inte ger några biverkningar i magen som vanliga järntabletter gör. Mycket lättare att ta en blutsaften tcker jag som har svårt för drycker som smakar pecka.

2012-02-21 @ 12:18:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0