Mår inte som jag vill!

Livet är kämpigt just nu! Varje kväll bryter jag ut i tårar för att jag är helt slut. Mina krafter räcker helt enkelt inte till längre!

Jag är jättelycklig över det lilla miraklet som växer i min mage. MEN! Jag är inte lika glad över hur min kropp beter sig. Att illamåendet ännu håller i sig kan jag ta. Men nu när jag har fått så ont i fogarna så att jag varken kan gå normallånga sträckor, sitta still för länge eller helt enkelt inte klarar av vardagen som jag brukar så får jag krupp! Jag vet inte bara vad jag ska ta mig till!

Jag ber om ursäkt till alla som jag för närvarande inte orkar träffa. Men jag väljer helt enkelt att prioritera min familj och att vila när jag är ledig.

Nej att vara gravid är verkligen inte som jag trodde det skulle vara!Kommentarer
Helen

Ring din barnmorska bums och berätta hur du mår. Du kan få foglossningsbälte, vattengympa och en del blir bättre av akupunktur. Försök att inte stå eller sitta still för länge. Rör på dej. Ta varma bad.

Du ska inte lida i onödan när det finns lindring att få.

och mot illamåendet. Försök äta variarat, nyttigt och var tredje timma så kanske det blir bättre. ta med dej frukt till jobbet som du kan ta emellanåt.

lycka till!

kram

2012-02-01 @ 09:32:36
carina

du ska inte be om ursäkt för att du inte orkar vara social alla är vi olika och du har det jobbigt som det är med illamåendet,foglossning jag önskar att jag kunde göra något för dej kramar från din syster o "dina barn"

2012-02-01 @ 12:11:11
Lottiz

Skickar en stor kram. Förstår precis hur det känns då jag har det lika själv. Kanske behöver du med sluta jobba eller gå ner i tid för att orka? Finns här för dig vännen. Du har ju själv varit ett stöd för mig och jag är gärna ett stöd även för dig, varandras stöttepelare vet du :-D. KRAM

2012-02-01 @ 12:14:17
URL: http://otizzfoto.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0