Natten från helvetet!

Inatt vakna jag med panik i hjärtat. Jag hade så ont i magen att jag inte visste var jag skulle ta vägen! På höger sida av naveln under revbenen gjorde det ont och resten av magen kändes bortdomnad. Ingen position jag låg på hjälpte det bara hög och hög. Ja blev illamående och kallsvettig och visste inte vart jag skulle ta vägen - O till råga på det så hade jag en sån jävla klåda över hela kroppen och myrkryp av inte denna värld!

Hela jäkla natten blev lidande, men en varm vetekudde gjorde att jag kunde slappna av lite åtminstonde. Men kan lova att jag va slut när jag klev ut sängen. Inte många timmar sömn jag fick där!

Nu har jag googlat lite på vad det kan va och hittat två resultat. Antingen mini som växer, det står att livmodern kan luta åt höger när det växer eller också gallsten, men jag vet ju inte för jag har ju inte vart med om något innan. Så jag besluta mig för att ringa barnmorskan efter mycket om och men, så nu väntar jag in samtal därifrån för lite råd och lite lugnande ord förhoppningsvis för jag känner att det räcker nu!

UPPDATERING!!!

Ringde barnmorskan i onsdags förmiddag och hon trodde med all säkerhet att det var mini som lutade åt höger så vi får hoppas så, igårnatt va lika illa. Men inatt har det inte alls gjort lika ont så det är väl på väg att ge med sig om inte så lyder jag barnmorskans råd och söker akut!

Kommentarer
Lottiz

Usch då det där lät inget skoj. Hur har det gått efter kontakt med MVC? Hur mår du nu? Låter nästan som du hade symtom från levern. Stor kram hoppas allt är bra.

2012-02-08 @ 18:47:48
URL: http://otizzfoto.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0