Tänder eller händer'

Det senaste tiden har Max börjat smaska rejält på sina händer, såpass så att jag börja undra om det är tänder på G :) När han va nyfödd sökte han mycket efter tummen men då va jag snabbt framme med nappen eftersom så många varnat mig för att suga på tummen. Men då han aldrig vart riktigt förtjust i nappen men ändå har konstant sugbehov så kanske han nu söker efter tummen igen. Är det så så är det så, jag tänker inte va lika elak. Nu får man verkligen hålla nappen för att han ska ta den annars så spottar han ut den men gråter ändå för att han vill snutta, då tycker man så synd om honom :(Kommentarer
Helen

Hihi, vad stark han ser ut och vara! Lilla kämpen! Jag tycker fingrar är skitbra att snutta på, för Alfons kan ju aldrig vakna på natten och skrika efter nappen, han tar upp sina fingrar och snuttar på dem och söver om sej själv om han inte är hungrig förstås. Fungerar bättre än napp tycker jag och så behvöer man inte panikleta efter napp för den har ju en förmåga att försvinna när man som mest behöver den.
Men det är ju absolut inget fel med att ge napp. Man ska ju göra det som man själv som förälder vill och skita i vad andra har får åsikter och synpunkter på det.

Vill du ta en promenad nån dag?

Jag tänkte också, Linnea hur ofta har ni henne hemma? kanske Ellinor och hon kunde leka. Vi skulle kunna gå till vasaparken och ha våra små på filt och de kanske kunde springa omkring i parken?
Ellinor är ju sex så år så det är väl tre år mellan dem?

Kramar

2012-07-30 @ 17:29:10
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen.se
Lottiz

Stark han blivit i nacken. Inez har med sina händer i munnen hela tiden och har haft de senaste två månaderna, men ännu inga tänder, men det verkar som det kliar på henne emellanåt. Tar väl ett tag för tandköttet av mjukna upp och tänderna att tränga igenom så det kanske börjar långt innan tänderna kommer?
Vilken vecka var det vi pratade om att ni skulle komma hit? Om ni fortfarande vill?

2012-07-31 @ 16:08:31
URL: http://lottizdays.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0