Mitt lilla busfrö!

Tänkte bara visa lite nya bilder på min lille son. Han är så duktig som sitter själv, ålar sig lite och förhoppningsvis snart kryper! Däremot har vi matprotester nu. Han vill inte äta mat, bara välling, ersättning eller bröstet. Antingen är det en fas eller också har han lika ont i halsen som jag har. Får se om det är något som bryter ut nu i dagarna!

Lite nytt

Min lille kille växer och blir allt större! Igår fick jag rensa bort nästan allt i Max garderob och ta fram stl74. Min kära svärmor kände nog också på sig det och tyckte att vi behövde lite mer, så det blev storshopping så vi klarar oss ett tag :-)

Plötsligt händer det!

Igår på öppna förskolan lärde sig Max något nytt. Jag låter bilderna tala för sig självt ;-)

2012 är vårt år!

Vem skulle kunna tro att 2012 skulle vara vårt år? Att Max skulle födas det visste vi ju såklart redan. Bara en sån sak gjorde året till det bästa. Men att vi skulle ha flyt i det mesta va väl lite att drömma om.

Jag talar såklart om Jocke som fick sommarjobb på Skenäs och nu kommit in på krut-utbildningen för att sedan få garanterat fast jobb. Det är ju jättestort! 3 platser fanns det till utbildningen och det var 300 sökande så oddsen var ju inte så stora. Men han knep en plats. Jag är sååå stolt över honom.

Sen jag då. Som tänkt vara mammaledig till maj. Jag kommer nu börja jobba den 9 januari. Dock bara en dag i veckan. Vill ju inte lämna bort Max helt än. Men nu kommer jag jobba som teamledare! Det är galet stort! Jag har ju drömt om det så länge, och nu händer det äntligen :)

2012 ett underbart år helt enkelt. Och 2013 ska bli lika bra har jag bestämt. Men då satsar vi på karriär, våra barn och att bli superfit och snygg ;)

6 månader

Idag fyller mitt lilla hjärta 6 månader! Tänk att han nu har funnits i ett halvår och ändå känns det sim det bara var igår han kom till världen. Men på samma gång känns det som jag haft honom hela livet och inte gjort annat :)

Mycket har i alla fall hänt på denna tid och Gud vad han har utvecklats. Från denna lilla späda baby till en bebis med ett glatt humör och egen vilja :)

BVC och 6månaders koll gjorde vi även i måndags. Han är nu uppe i 71cm över havet och står stadigt med sina 8600g. Han börjar bli en lång kille och hullet fördelar sig bra :)

Nu väntar vi på att han ska börja krypa här. Han kommer upp i position men tar sig ingen vart än. Men däremot så springer han numera omkring i sin gåstol och det är än höjdare hälsar han!

Utsikt!

Min svärmor och hennes man bor i ett hus ganska högt upp i Åre (granne med tott hotell) och utsikten dom hade från varje fönster gjorde en andlös!

Titta här på bilderna från deras tomt :)
Och så en annan utsikt från soffan ;)

Hemma igen!

Jaha då va man hemma i tråkiga Norrköping igen då. Känns väldigt tråkigt att vara hemma för vi har haft det helt underbart. Vilket harmoniskt ställe Åre är och att snön redan hade lagt sig gjorde att det vart mer mysigt.

Förstå att bara få mysa med familjen dagarna i ända och bli ompysslade av min Goa svärmor. Vi har verkligen fått ladda upp våra batterier!

Vad gjorde vi då? Självklart vandra vi i byn och shoppa lite. Jocke vandra upp till toppen. Jag ville med men jag får hänga på nästa gång :( Vi åkte till ett jättefint vattenfall och till en underbar liten sjö mitt i skogen som va frusen. Självklart besökte vi Åre chokladfabrik och köpte massa choklad och så va vi och bada på Holliday club! Kvällarna avsluta vi alltid med god mat och ett glad vin (alkoholfritt) och mys framför öppna spiseln.

Och vad god mat vi har fått sen då, rökt ren och älggryta och älglasagne, rårakor, våfflor mm. Ja nu har jag dåligt samvete över det men som tur va förändrades inte vikten!

Resan hem körde vi på ett stöp. Stanna bara för mat och kiss/byta blöja paus och det gick hur bra som helst. Det är tur att man har bilvana barn eftersom det tar 12 timmar att åka.

Ja som sagt tiden uppe i Åre var helt underbar och vi funderar redan på att åka tillbaka snart igen, ja vi kommer nog besöka Åre en hel del nu.

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0