På väg!

Idag kl 15.00 styrde vi bilen ut på E4:an mot Åre. Äntligen ska vi åka upp och hälsa på svärmor som vi pratat om så länge! Så med en bil fullpackad och alla 4 mätta åkte vi iväg!

Nu är kl 23.00 och vi har checkat in på Clarion Grand hotell i Sundsvall. Vi har visserligen vart här sedan 21.00 men det har duschats och matat och nattats innan man själv fick slappna av lite!

Resan har väl gått bra än så länge. Max har sovit en hel del och sedan kollat på babblarna och annat bebiskul på ipaden. Han var visserligen ledsen 2 gånger, först hungrig och sedan hade han tokbajsat ned sig genom kläder och allt varav duschen nu. Och Linnea har hållt på med sin nya iPhone hela tiden så barnen har det inte gått någon nöd på :)

Imorn gör vi sista etappen. Ca 30 mil eller 4 timmar innan vi når vårt mål och kan njuta av en veckas semester :)

Nu ska jag njuta av denna hotellsäng, jag älskar att sova på hotell :)

Hjälp vad har hänt?

Helt plötsligt har vi fått problem med att lägga Max. Han blir ilsken och spjärnar emot trots att han är så trött! Det ända han vill är att komma upp eller ligga vid bröstet. Självklart somnar han ju då, men tro inte att det går att lägga in honom för då vaknar han och illskriker. Jag vet inte alls vad som är fel! Inte har han någon lång sovperiod heller utan vaknar var tredje timme och vill äta, det är tokjobbigt och detta oavsett om det är bröstmjölk eller ersättning.

Detta beteende har hållt på sen han fick sprutan, vet inte om det har med det att göra eller att han vart förkyld. Det är ju så jobbigt när man inte vet var det är! Han är ju inte ledsen när man tar upp honom så ont någonstans borde han inte ha. Hoppas det ger med sig snart iaf för jag känner mig som ett vrak just nu :(

Mitt hjärta blöder!

Mitt lilla hjärta har nu vart sjuk två dagar i rad! Igår va han riktigt riktigt hängig, inte bara efter sprutorna utan han har även åkt på en rejäl förkylning mitt i allt. Så det enda som fungerade var bärselen. Antar att han kunde andas lite bättre i det läget.

Idag verka det som han mådde bättre på förmiddagen. Men vid lunch så gick det åt andra hållet igen, lilla hjärtat blev helt täppt, trött och grinig. Då eftersom jag vet att han sover bättre i vagnen så har vi hållit oss ute på promenader. självklart var han ordentligt påklädd och nedbäddad i åkpåse och filtar!

Hoppas det vänder snabbt för det är inte roligt att se min annars så glade pojk såhär :(

Sprutdax!

Återigen var det dags för BVC och nu när prinsen har blivit 5 månader var det också dags för andra dosen av sprutorna! Usch mitt mammahjärta blödde för jag visste ju hur ledsen han blev förra gången, men denna gång sa han inte ett knyst. Han är helt klart min tappre lilla hjälte, så duktig så :-)

Han växer också på som vanligt. 8000g och 68cm. Han följer sin kurva galant!

Kvällen bjöd på en mycket hängig liten Max! Han va redan trött vid 18, men drog ut nattrutinen lite så vid 19.00 somna han så gott i min famn. I vanliga fall somnar han ju i sin säng efter våra ritualer med 3 vaggvisor och godnattpuss men inte idag. Nej eftersom han somna under matningen så var jag ju tvungen att rapa honom och lägga in honom i sängen. Men han reagera inte av det utan sov vidare så sött, då är Max slutkörd kan jag lova. Fast inte så konstigt kanske, han vakna ju tidigt av att telefonen ringde. Sen spruta på det och sedan följa med till mammas jobb då blir man nog trött :)

Nu hoppas jag på en bra natt för jag själv känner att det skulle behövas men det blir vi nog två om :)

5 månader!

Och varje månad säger jag likadant. Hjälp vart tar tiden vägen? Vi vill ju inte att det ska gå så fort, vi vill ju njuta av bebbeperoden en lång stund till. Men i den här takten kommer han vara 5 år innan vi hinner fatta det :( Är det verkligen såhär för alla?

Mycket händer här igen! Max intog en krypposition häromdagen, upp på knäna och raka armar. Han gjorde även likadant idag. Det är dock inte lång stund men det märks att han är frustrerad och vill ta sig framåt. Så vi får väl se om det blir krypning före ålning.

Han sitter bättre för var dag som går. Visst! oftast blir det fällkniv efter ett tag men övning ger färdighet!

Leksaker börjar bli roliga, gärna sånt som låter, röda skohorn ;) eller allt som går att stoppa i mun hehe!

Nu är vi inne i en fas också! Han är så mammig så det inte är sant. Visst han är inte rädd eller tykänslig men han vill va hos mig hela tiden. Värst är det kvälls och nattetid då vill han återigen ligga vid bröstet hela tiden annars blir han ledsen :( och så sover han dåligt så jag hoppas att det går över snart!

Beställt!

Beställde en namntavla åt Max på nätet och idag kom den på posten! Gud så himla nöjd jag är, den kommer hänga så fint över Max säng :)

Man blir ju för lycklig!

Jag förstår inte hur JAG.... eller vi då :) har kunnat få en så söt, gullig, duktig, glad, fin och helt underbar son! Jag känner mig så himla lycklig och lyckligt lottad så ni anar inte.

Var dag är en stor fröjd att få va med honom, att få se hans utveckling och framsteg. och oavsett hur trött man är så väger det upp bara av att se på honom.

Det mest underbaraste som finns är när han vaknar. Då skiner han alltid upp i ett stort leende och det är ett leende med hela ansiktet kan jag lova. Det finns verkligen för få ord som beskriver min kärlek och lycka över denna lilla krabat.

Panikattack!

Det var väldigt länge sedan jag hade en panikattack nu men inatt kom den som ett brev på posten. Jag trodde ordagrant att jag skulle dö! Som tur är vet jag ju vad det är och vad som får mig att vända. Skillnad var det första gången jag var med om det. Då fick jag ringa ambulans för hjärtat rusade och för att jag trodde att något var fel. Nu försöker jag bara andas lungt och somna om. Och fungerar inte det så är jag ju sån som säger att dör jag så dör jag, vi ska ju alla gå den vägen och än har jag inte dött :-)

Panikattacker brukar jag få när jag vart stark för länge, om jag bär omkring på för mycket grubbleri eller om jag sovit för dåligt. Så nu var det väl en mix av allt.

Tro för all del inte nu att jag är olycklig, det är bara lite mycket nu i mins tankar!

Nu bjuder jag på en bild på den som gör mig lyckligast på hela jorden. Max som äter gröt :)

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0