Så mycke så mycke

Usch vilken hemsk vecka jag haft! Det har varit så mycket på jobbet och hemma så det känns som jag har gröt mellan öronen. Inte nog med det så skulle dagisschemat in också, och att få ihop det var inte det lättaste. Speciellt när dagis öppnar 6.15 och jag måste hinna med bussen som går 6.30. Nu får vi lösa det med mormor och lånande utav snällaste syrrans bil. Usch jag gillar inte att förlita mig familjen. Det är ju jag o Jocke som skaffat barn och inte dem. Men när jag pendlar till Linköping och Jocke till Skänninge så blir det svårt. Men en sak är säker, vi måste införskaffa en racer (bil) till så småningom. Fast det är heller ingen omöjlighet för idag skrev Jocke på en tillsvidare anställning på Skänninge, hurra hurra hurra :) Så äntligen börjar det ljusna igen, inte för att det vart mörkt men inte kul att veta hur det ska gå med jobb o framtiden.

Så min sista vecka som mammaledig har vart annat än lugn. Som tur är är jag ju fortsatt mammaledig på fredagar och då ska jag njuta av min Max. På tal om Max så kommer han högst gå 3 dagar i veckan på dagis året ut, just på grund av att Jocke är ledig vissa dagar och jag på fredagar, så det blir en mjukstart. Fast däremot blir det långa dagar för honom. Bli lämnad 6.15 o hämtad 17.45. Som tur är trivs han som fisken.

Vår första dagisförkylning håller i sig än. Mitt har satt sig på bihålorna som vanligt, så ingen träning, med dieten går det sisodär men jag hinner. Först måste vi bli friska.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0