Semester

Förstår ni att hela sommaren har gått nu! Imorn börja Max dagis. Linnea börjar skolan om 1 vecka och jag börjar jobba heltid om 3. Så sorgligt att allt har sitt slut, jag vill inte. Vill förlänga den lite till. Kanske åka utomlands i september som vi brukar. Men efter ett gemensamt beslut så vill vi vänta tills Max är lite äldre och tar det nästa år istället. Då kan vi äntligen återgå till vår tradition att förlänga sommaren med 2 veckor i medelhavssolen.

Vi har inte haft så mycket gemensam ledighet under sommarn. Bara varannan helg för när Jocke har vart ledig så har jag jobbat för att få ihop logistiken. Men nu sista veckan så har vi äntligen kunnat göra lite annat.

Först åkte jag o Jocke på kryssning (utan barn). Skönt att få lite egentid för varandra också, det är inte alltid så lätt som småbarnsförälder. Fast inte vill jag byta bort det ändå :)

Sen så blev det den obligatoriska sommartrippen till Göteborg. Denna gång stanna vi 2 nätter. Och det kommer vi också fortsätta med. Slippa stressa igenom besöket. Nu hann vi med 1 dag på Liseberg, en dag med Universeum och siteseeing och en halvdag med shopping innan det var dags att åka hem.

Självklart blev det lite restaurangbesök, fika o godis emellan varven och dieten glömdes lätt bort. Men så ska det va när man e på semester :)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0