sjuk, noll träning o vs-diet

Jaha och så kom dagisbacillerna hem till familjen Åkesson/Lekander. Suck och stön! Detta innebär att jag inte kommer kunna träna på flera dagar nu :( Abstinensen är så stor så stor, jag vill ju röra på mig, få bort det äckliga flabbet som dallrar ;) Jaja vi får låta kroppen vila och va fit for fight i slutet av veckan kanske? vi får hoppas iaf. 
 
Max vart ju sjuk i onsdags. När han kom hem från dagis så va han så snorig o gnällig. Ingen feber dock, men eftersom jag var ledig torsdag, fredag så besluta jag att han fick va hemma. Det var ju fortfarande inskolningsveckor på dagis. Och när jag ringde till dagis så sa dom att det var inga problem, Det har ju gått så bra för Max så de tyckte att det räckte med inskolning och Max kunde va hemma istället. Skönt! Sen i lördagskväll kom bacillerna till både Jocke och mig. Även mormor fick sig en släng. Får se om Linnea klarar sig, men risken är väl ganska stor att även hon blir förkyld, men så är det ju med dagis o skolbarn.
 
I alla fall, bara för detta att jag nu är förkyld och inte kan träna så hoppar jag på 5-2 dieten (fast tvärtom). Nu i 5 dagar kör jag victoria secret dietet, alltså proteindrinkar dagarna i ända. Och sen äta något i helgen. Och funkar detta bra under denna vecka så fortsätter vi ett tag till. För protein i kombination med träning är ju skitbra. Jag kommer såklart även äta kosttillskott och omega så att jag får i mig alla näringsämnen, så jag lovar att inte svälta ut mig helt och hållet. Men jag känner verkligen att jag måste tappa min sista gravidkilon nu, åtminstone innan jul. Och dit är det ju 4k, sen kan vi försöka jobba oss ned de sista 10 för att nå mitt drömmål.
 
På lördag är det ju dags för mätning o vägning igen. Hoppas att jag kommit under 70-strecket då, jag vill så gärna bara komma dit just nu. Bara dit är det ju ett mål besegrat. Inte för att jag trivs att väga 60 heller, men 70 är mardröm för mig. Okej för mig är att väga under 64, fast jag vet att jag inte kommer vara nöjd då heller, utan måste ned under 60 och mot 55-56. Så det så, sen får ni tycka att jag är knäpp, men det är jag också ;)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0