3,5 timmar

Precis så länge tog det att söva mitt lille hjärta idag! Stackarn fick aldrig någon ro. Jag blir så frustrerad också. Man vet ju inte om han har ont, mår illa eller är hungrig! Magsjuka ger ju illamående. Men han får ju också lätt ont i magen och dessutom ätit så lite idag så han kan ju va hungrig eller törstig också! Usch vad jag hatar baciller och vad de gör mot min lilla prins just nu.

Max har ändå vart symptomfri sedan igår så på tisdag är we back in business om vi inte får något bakslag!

Dagen annars har väl vart sisodär. Max vakna 6.00 och somna inte om. Gick upp med en trött och grinig pojke (väldigt ovanligt). Fördrev tiden och gick och sov vid 9.00 igen. Äntligen sov han 2 timmar och även jag. Dagen fortsatte med gnäll, trötthet och matvägran (så himla ovant att se honom sådan). Så vid 13.00 blev det 2 timmars sömn igen. Sedan efter 15.00 har det vart High life, värre än innan. Övertrötthet och ingen mat i magen är ingen bra kombo och tro inte han kunde få ro att sova. 15 minuter mellan 15.00-22.15 är alldeles för lite. Men nu äntligen (peppar peppar).

Efter detta hoppas jag att han slipper detta. Fast det vet jag ju att det bara är en tidsfråga tills nästa gång men vi kämpar på. Tröstar, pysslar om och försöker underlätta för min ömkliga lilla prins.

Oh nej nu är det dags igen :( jag hör hur han gnyr!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0