Bad och duschslang

Det är tur att prinsen tycker om att bada eftersom han nu måste bada oljebad flera gånger i veckan. Skulle inte va så kul annars! Vi har ju en badstol som är perfekt till honom för då kan han ju bada själv (inte utan uppsikt såklart). Men nu har den lilla parveln börjat försöka ställa sig upp även i badet, så frågan är hur länge vi kan använda den. Kanske bättre att köpa en badmatta nu så att han kan sprattla som en fisk hur han vill för stadigt sitter han ju.

Igår när vi bada så ville han leka med duschen. Jag testa då att sätta på vattnen lite svagt och detta tycker han är fascinerande. Han titta, bet, fick kallsup ;) och drack vatten om vart annat. Ja titta själv va roligt han tyckte det va :)

Nu tränar vi även med lära gå vagnen. Han hivar sig ju upp på läragåstolen och går så så är det ju smidigare med vagnen. Går väl lite sådär än, han tar 2-3 kliv sedan går han ned på knä. Men övning ger färdighet! Men syrran kom idag på ett annat sätt att leka med vagnen. Bra att de kan underhålla varandra ;)Kommentarer
basebollivet.blogg.se

Ja då är det tur att han tycker om att bada :)

2013-02-17 @ 22:51:34
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Hanna Karlsson

Mysigt med bad!

2013-02-18 @ 05:52:54
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Ida Nilsson

Vilka sötnosar :)

2013-02-18 @ 18:41:56
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vad gulligt hehe. Inez brukar ställa sig i sin läragåvagn så hon har kommit på ett eget sätt också. Och på öppna fsk brukar Noel skjutsa runt på henne, söta är de.

2013-02-18 @ 21:22:45
URL: http://lottizdays.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0