Grattis Max

Idag blir min lille prins 9 månader. Det innebär att han nu funnit lika länge utanför magen som den tiden han bodde därinne. Och för var månad som går så förvånas jag lika mycket över hur snabbt tiden har gått. Nu är det ju liksom bara 3 månader kvar tills han fyller 1 år. Ni hör själva. 1 ååaaar :) Men grattis mammas lilla älskling!

Max är så gott som återställd. Dock har han hostan kvar och är väldigt eftertrött. Natten till igår så sov han jättemycket. Han somna vid 18.00 och sov till 0.00. Sen åt han och sov vidare till 06.00. Så bra har han nog aldrig sovit. Fast har man vart sjuk så är det ju inte så konstigt!

Idag var vi på återbesök hos en allergisköterska. Antagligen så har Max samma som Linnea, atopiskt eksem. Han har ju alltid vart väldigt torr i huden och ofta fått röda prickar här och var. Nu ska vi testa ned hydrakortison morgon och kväll och hjälper inte det då får vi söka vidare. Som tur är har vi ju bra koll på det där IOM Linnea. Så det är bara att bada i olja, smörja in med miniderm och hydrakortison så ska det nog hållas i schakt!Kommentarer
Helen

Grattis Max!

2013-02-14 @ 17:41:45
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen.se
Rebecca

så fina bilder ^^

2013-02-18 @ 15:16:09
URL: http://rebeckhaam.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0