Stackars Max!

För att va täckt utav dessa hemska utslag så tycker jag min prins håller god min. Det måste ju klia så in i bomben men ändå är han nästan ständigt glad! Om man ändå visste vad det beror på och om det nu beror på något speciellt så skulle det ju va enklare att hantera. Men atopiskt är ju ett lurigt eksem, det kan bara blossa upp om det är lite för varm eller lite för kallt. Om man är allergisk eller om man är lite torr. Sablans eksem och allergier som ställer till det!

Idag såg det för jäkligt ut igen. Kolla bilder nedan sedan så får ni se. Inte konstigt om hans nattsömn störs. Fast nu sover han bättre. Han somnar runt 20.00. Vaknar för välling vid 2.00 och sover till 08.00 (eller 7.45 ringer hans inre klocka). Jag är nöjd, sover bättre än på länge och Max är nöjd för ofta får han sova vidare hos mig om jag är för lat efter 2.00 målet :) och eftersom han alltid vart en bebbi som vill ha mycket närhet så måste han ju få det. Han är ju väldans självgående på dagarna och leker själv och har inte tid, så då passar han på att va extra mysig på nätterna!

Något annat kul som hänt på sistonde är att han börjat pussas och kramas ordentligt. Frågar man om en puss så gapar han och han vill gärna pussas ofta :) sedan ska vi kramas oxå. Då lägger han ned huvudet på axeln och verkligen myser.

Mamma, Pappa, Aaaj, Naaee och heeeej är ord som kommer titt och tätt. Mamma ropar han oftast om han är ledsen. Pappa säger han om pappa går iväg. Nae om han är arg, aj säger/skriker han om han inte vill vara kvar i spjälsängen och heeeej om vi leker tittut. Det som är roligt är att Nae och heeeej låter precis så som jag säger till honom så han är allt en liten härmapa :) Nu tränar vi på att säga Linnea också, skulle vara kul för lilla damen!

Något mer då? Ja han går runt möblerna nu. Några gånger har han släppt taget men när han kommer på det ramlar han och blir arg. Men jag tycker inte att han ska ha så bråttom än. Han hinner att ta sig fram i livet :)

Nej mina vänner. Nu ska jag hoppa till säng. Det blir öppna imorn. Ska försöka ta lite mer bilder där så ni får se hur roligt han tycker att det är där med alla sina vänner (eller leksaker)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0