Text

Det var såklart en text till bilden men den försvann i publiceringen :(

Iaf handla den om att jag har dåligt samvete över att jag vart så negativt den senaste tiden. Jag gillar inte att visa den sidan och låta det gå ut över bloggen. Så jag ber så mycket om ursäkt för detta och jag ska i fortsättningen försöka vara denna glada lilla lina som jag egentligen är.

Anledningen till att bägarn runnit över är dels på grund av min nacke. Det har blivit för mycket helt enkelt. Men nu har jag börjat behandla med diklofenak och panodil. Smärtan försvinner inte men förhoppningsvis dämpas inflammationen. Jag funderar även på att kontakta min sjukgymnast igen och köra en omgång akupunktur. Det har ju fungerar skapligt förr.

Det andra som jag är less över är min vikt. Jag står stilla just nu. Jag vet ju precis varför. Smärta = tröstäta = noll träning = noll viktnedgång :( jag som hoppas på att jag ska vara nere på 67-65 till sommaren. Men sommaren kryper allt närmre och vikten är stilla på 73. Nu ska jag börja fasta efter påsk och då hoppas jag åtminstonde ta mig under 70 så får vi kämpa med de sista efter. Sen vill jag även börja träna men vet inte hur jag ska få ihop det. Kan inte besvära min stackars mamma med det också och när Jocke kommer hem så är han så trött. Men tyvärr är han nog tvungen åtminstonde 2 vardagskvällar. Har tänkt mig träna tisdag, torsdag och lördag. Det räcker ju till en början, det i kombination men promenader :-)

Som sagt ursäkta att jag vart så negativ. Nu börjar ju våren ta in och då ska vi känna glädje, det finns ju så mycket att se fram emot :-)Kommentarer
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Tycker inte att du upplevts negativ, men jobbigt när man själv känner sig sån. Det där med vikten hinner du med. Man får ta det i etapper. Jag har inte heller orkat just nu varken, träning eller kost, väger samma som dig. Men jag tänkte köra på måndag igen med nya tag, ingen idé innan helgen för då ska jag iväg på festligheter ;-) Klart J måste ta lillkillen, du är väl också trött emellanåt och egentid är ju jätte viktigt.

2013-03-19 @ 20:52:10
URL: http://lottizdays.blogg.se
Tina

Du får lämna honom med mig och Z så fort jag är ledig!

2013-03-27 @ 19:01:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0