Vi trappar upp

Ingen tvekan om att min träning går åt rätt håll. Jag är så glad över att jag fått in träningen igen i min vardagliga rutin och verkligen längtar efter att få åka till gymmet och prestera. Nu när jag även ser resultat så blir man ju ännu mer peppad att fortsätta. Samtidigt får jag väl vara glad över all träning för såhär under semestertider åker ju en o annan onödig godsak ned i magsäcken ;)
 
Därav mitt inlägg idag. Jag har på sistone tänkt på hur jag ska lägga upp min kost efter semestern. Självklart kan man ju inte fortsätta äta semesterkost utan den 1 september är det allvar igen. Och iom att jag nu har ett stort mål att sträva efter. Fitnesskroppen eller så nära ja kan komma åtminstone så måste jag hitta någon kosthållning som man både klarar av att träna hårt på och som dessutom gynnar viktnedgången. Därför lutar det åt att jag igen kommer börja med LCHF. Jag vet att jag mådde riktigt bra när jag åt så och dessutom orka jag mer på gymmet än vad jag annars gör. Den enda nackdelen va ju att jag inte tappa vikt, bara centimeter och det va svårt. Men ja tänkte att jag får ge det en ny chans. Dock kommer jag inte köra på samma fettmängd som sist. Jag är fortfarande väldigt fetträdd och tror att jag kanske åt för mycket sist. Så jag äter hellre mer protein, har inga problem med kvarg, ägg, kött osv i kombination med grönsaker. Ja tänkte mig så att jag testar detta fram till jul och utvärderar därefter mina resultat. Det blir en första period på runt 4 månader. Självklart kommer jag både mäta o väga o se va som händer med kroppen. Men min dröm är nu att komma ned till 50-55 kilo beroende på muskelmassa och hur jag ser ut. Sedan som del i processen är ju operation också. Bort med gäddhänget och insidan av lårhänget så får vi hoppas att det är finfint.
 
Nu vet ni hur mina planer för framtiden ser ut och denna gång är ja så pepp så jag borde inte kunna misslyckas som jag gjort så många gånger innan.

Tillbaka till jobbet

Då va en kortissemester över och jag är åter på jobbet i en vecka innan min lite längre semester börjar. Va ju tvungen att dela semestern i år eftersom vi både skulle till Åre och till kreta. Jocke tog ut pappaledighet så han är ledig i 6 veckor men jag har inte den möjligheten, de mammadagar jag har kvar vill ja kunna sprida ut för att kunna va ledig med max lite då o då.
 
I vilket fall som helst så hade vi det helt underbart uppe i Åre. Vi hade gärna stannat lite längre. Men väderrapporterna visa att de skulle få in en kallfront på runt 10 grader igen, och då besluta vi oss för att rulla hemåt. Nu kom aldrig den ändå utan de har fortsatt att ha de lika varmt som resten av Sverige, dock mer molnigt. Men samtidigt kan vi ju inte våldgästa svärmor allt för länge heller så det  va helt klart läge att åka hem. Inte gjorde det så mycket heller för här hemma är det ju tropiskt klimat och jag älskart :D tydligen den ända som verkar göra det.
Men jag måste erkänna att jag saknar Åre rejält. Jag har nog fastnat mer för Åre sommar än Åre vinter. Men det är nog just för all vandring i dessa underbara miljöer och strävan efter att ta sig högre o högre upp och se vad kroppen faktiskt klarar av. Vore det inte för min Wi-plash skada skulle ja mycket väl kunna tänka mig att bli en riktig vandrare, men skulle aldrig klara av att bära en tung ryggsäck med packning i den terrängen. Vi träffade ju på en o annan där uppe bland bergen och man är helt klart imponerad över att de orkar med de bagaget de bär på i dessa miljöer. Men även om man inte kan bli en sådan vandrare så kan man ju alltid åka till Åre o gå nya bergstigar för det fanns det gott om. Men visst är Åre mysigt på vintern med, det är ju två helt skilda saker och jag vill inte utesluta det enda före det andra. Nu behöver vi ju inte det heller iom att svärmor bor där hon gör.
 
Nu räknar jag i alla fall ned till nästa semesterperiod som börjar på fredag kl 14 om inget annat händer. Eventuellt planerar jag o Jocke en liten spontankryssning på tu man hand bara för att få göra något själva också under semestern. Vi firar ju 9 år (ingen ålder att fira kanske) den 12 augusti så något kan ju va kul att hitta på. Sedan styr planet mot Kreta den 14 augusti. Semestern med stort S som hela familjen längtar efter. Och efter att ha sett hur Max älskar att bada i Åresjön (18plus) så har jag inte en tvekan över att han kommer att älska att bada i medelhavet (28pplus) ;)

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0