Då va vi igång igen och startvikt!

Jag skäms nästan över hur mig viktuppgång gått över styr. Men iom att jag bantade nästan hela 2013 så kände jag att detta var ett måste för att orka fortsätta. Ibland i livet måste man ju ha perioder då man varken tänker på mat o vikt utan bara köra sitt eget race. Det är precis det som jag har gjort i december och januari för att kunna köra igång på allvar igen. Så nu nollställer jag de gamla räkneverken och kör igång på nytt med vikt och mått. Dock kunde jag inte mäta mig denna gång då jag inte hitta måttbandet. Men hittar jag det inte innan nästa lördag så får jag köpa ett nytt. Självklart kommer det komma förbilder också. Är lite sugen att fota i spännposition också så att jag ser hur mina muskler växer iom att jag kör mestadels styrketräning, men det får vi se ;)
 
Ja då finns det ingen återvändo. Nu kör vi, -10kg till sommaren eller?
 
Vikt:
Veckans vikt: 74.5 kg 
Veckans minus: -0kg
Kvar tills nästa delmål: 4,5 kg
Total viktnedgång: 0kg

Mått:
Överarm: 0cm (0cm) totalt 0cm
Byst: 0cm (0cm) totalt 0cm
midja: 0cm (0cm) totalt 0cm
rumpa: 0cm (0cm) total 0cm
lår: 0cm (0cm) totalt 0cm
vad: 0cm (0cm) totalt 0cm

Delmål:
74,5 kg <-- startvikt : 3/2-14
70 kg <-- delmål 1 : 
65 kg <-- delmål 2 : 
60 kg <-- delmål 3 :
55 kg <--slutmål:

Kommentar: 
 
För att klara detta har jag ju också investerat i lite träningsknark kan man väl säga. 
Till att börja med så kommer jag köra på något som heter Diet Fuel. Iom att jag till största delen av dagen kommer leva på proteindrinkar så behöver man använda sig utav ett lite bättre protein, detta är sammansatt av 70% långsamma proteiner och 30% snabba vilket hjälper till så att man inte bryter ned musklerna lika lätt under deff.
 
Nästa produkt jag kommer använda mig utav är Jacked T3. Detta är en del av det som används utav dem som har underproduktion på sköldkörteln. Jag kommer att använda den för att orka mer i vardagen. Iom att jag är så trött och frusen så hoppas jag att det i kombination av D-vitamin som också är ett kosttillskott som jag kommer att äta, i fortsättningen gör så att jag mår bättre!
 
 
 
Till sist så kommer jag att använda mig utav Synefhrin som är ett syntetiskt efefrin kan man säga. Men detta piller är enbart för träningssyfte, för att orka mer på löpbandet om man säger så. Så det är inget jag kommer äta varje dag, utan bara när det gäller cardio. Vet att människor har åsikter om vissa träningstillskott, men jag ber er hålla dem för er själva. Är inte ett dugg intresserad av sånna kommentarer (ursäkta att jag är så burdus).
 
 
 
Ja detta va mina tillskott, förutom detta så kommer jag återigen köra Intermittent fasting, alltså så kommer jag inte äta något efter 22 fram till 14. Now wish me good luck because i will need it :)
 
 


Kommentarer
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Bara köra igång. All lycka, du brukar ju vara bra på att hålla dig till det du bestämt dig för.

Svar: Tack! Hoppas det kommer gå vägen
Lina

2014-02-04 @ 19:31:17
URL: http://lottizdays.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0