Blodad tand

Nu har jag verkligen fått blodad tand över detta med inredningen hemma. Max rum börjar ju bli klart och då måste jag ju komma igång med nästa projekt! Och i och med att vi bestämt oss att bli kvar i lägenheten ett tag framöver (ett par år) för att få upp vår kontantinsatt så kan man ju likagärna fortsätta att renovera så vi trivs de sista åren vi ska bo där. 
 
I stort sett så vet jag precis hur jag vill ha det i sovrummet, men jag vet inte om jag skrivit om det innan. Men jag har i alla fall bestämt att alla väggar ska målas vita. Jag tror nog det blir ett ganska så lätt uppdrag då underlaget är ganska välgjort. Tapetskarvarna är väldigt små, vilket gör att spackling och slipning blir minimal. Däremot är ju tapeten mörkt vinröd och därför lär det väl behövas både grund och ett antal stykningar för att det inte ska lysa igenom. Men målningen i sig tycker jag är är kul så om jag nu behöver måla hundra gånger så gör det inget. Det som är tråkigt är bara alla lister och tak som ska tejpas annars är det bara att gå all in =)
 
Det andra jag ska göra är att bygga min egen sänggavel. Den kommer vara gjord av breda plankor och kommer vara så pass bred så att den täcker både säng och sängbord och sedan runt 1,40 hög någonting. Denna ska sedan gråbetsas faktiskt. Kan ju inte ha en vit gavel när man har vita väggar. Sängborden som nu är svarta ska målas om, men jag vet inte om jag ska satsa på vita eller om även dom ska grålaseras. Och till sist ska jag investera i en ny stor byrå som ska stå där Max säng står idag, men han ska ju snart använda sitt eget rum ;) 
 
Lite såhär vill jag ha det 
 
 
 
Därefter ska jag framkalla en massa foton som ska sitta över byrån, och sy upp gardiner i grått linne! MMMMM jag ser framför mig hur bra det kommer bli :) men detta blir när jag är helt klar med Max rum, måste avsluta ett innan jag börjar med ett annat. Ekonomin klarar bara av ett rum i månaden ;)


Kommentarer
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Ser ut att kunna bli fint. När man väl börjar boa vill man ju bara fortsätta. Vi har precis gjort färdigt sista barnrummet på övervåningen. Eller det grova vi har finjusteringarna kvar nu, det där som alltid verkar dröja på sig ibland flera år, hm. Så nu har vi egentligen bara hallarna kvar i detta hus och den på övervåningen ska ju bli omgjord så även vår minsta får en egen sovplats och som ett litet rum. Få se när det blir, saker tar sin lilal tid.

2014-03-13 @ 20:18:32
URL: http://lottizdays.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0