Det börjar likna något

Äntligen börjar Max rum ta form. Vägglampa och taklampa har äntligen kommit upp. Dock är jag lite besviken på taklampan som va trasig. Men då den var trasig i uppkant så syns det inte, så då orkar jag inte hålla på att styra med att skicka tillbaka den. Nej då väntar jag hellre på att babyproffsen får in den och köper ny då istället, själva taklampan kostade ju bara en struntsumma så det kan jag lika gärna ta.
 
Sängen är också färdigmålad och det var superbra. Dock har jag en strykning kvar på matgruppen som var något mer svårare att måla med alla detaljer och vinklar. Men i slutändan ska det också nog bli bra.
 
Idag har jag även beställt en matta och gardiner. Har letat och letat efter något som ska passa in och idag hitta jag äntligen en snygg rund bomullsmatta. I max rum vill jag inte ha någon ryamatta, dels är det ingen bra lekmatta och så samlas det ju så mycket grejjer mellan stråna så det är inte så hygieniskt i ett barnrum. I gardinväg vart det till slut en enkelfärgad hissgardin. Det kan nog passa bra in i ett barnrum, då behöver jag ju heller inte oroa mig för att Max ska hänga i längderna ;)
 
  
 
Nu till ett annat dilemma. Hur inreder man ett barnfönster. Ska man bara ha gardiner och en lampa? Det ser ju tomt o trist ut, men samtidigt vet jag inte om man ska ha några växter. Dels har ju inte jag några gröna fingrar och sen så vill man ju inte oroa sig för jord i hela lägenheten ;) jaja jag får kika runt efter inspiration. 
 
I skrivande stund fick jag ett sms om att väggordet är på posten också, sååå glad jag blir :) Och i söndags hitta jag en urfin ram som jag köpte till hyllan som ska va över sängen också, nu måste jag bara invänta framkallningen.
 
Vad har jag kvar då?
Jag har inte köpt förvaringskorgarna ännu och inte heller köpt hyllan som dom ska stå på. Men det tar jag på fredag efter jobbet tror jag. Sedan ska jag designa 3 tavlor som ska hänga över Max leksakshurt, va inne på först om jag skulle ha en stor wallie där först, vilket var min plan sedan innan ja börja inreda. Men då jag inte har hittat någon jag vill ha och som passar in med övriga färger så jag får fixa något själv. Kan ändå bli skoj att få göra något speciellt som ingen annan har, så i helgen blir det mitt uppdrag att fixa till. Sedan som sagt är det bara att invänta det som jag beställt och fixa till så är det klart sen. Och då lovar jag att det kommer bilder :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0