Full fart nu

Ojoj va kul jag har haft de senaste dagarna. Att få göra det som jag brinner för och verkligen skulle vilja arbeta med gör att mitt psyke mår så mycket bättre. Ja så klart handlar det ju om inredning och Max rum som jag prata om i förra inlägget.
 
Max rum går i aquagrönt, grått och vitt. Jag tycker det är passande färger för en liten prins. Och som jag skrev i förra inlägget så håller jag ju på att måla hans möbler i vitt. Det är nämligen så att vi hade sparat Linneas gamla växasäng. Men iom att den var i brunbetsat trä som nu är så pasé så ville jag fräscha upp den så att den passar in i rummet. Sedan så köpte ju Jocke ett bord med stolar på hans förra arbetsplats (skenäsanstallten). Men möblerna va obehandlade så självklart vill jag ju även att de ska vara vita.
 
max rum omöblerat
 
 
 
matmöbeln som ska målas vit, sängen hitta jag ingen förebild på tyvärr
 
 
Nu till mitt stora problem. Lampor. Jag har bestämt mig på att satsa på Färg och form i Max rum, men just den färgen jag vill ha verkar va svår att få tag i. Igår fick jag dock äntligen tag i vägglampan på babyproffsen, men där va taklampan slut. Så då lade jag en beställning på jollyroom. Men självklart så skulle jag även ha förvaringsboxarna i samma serie, och dem var slut både på babyproffsen och på jollyroom, så då får jag  vänta på dem alternativt beställa från en annan sida. Däremot köpte jag en tygkorg som jag ska ha brevid sängen för prinsens nappar.  
 
       vägglampa       taklampa
 
 
 
På väggen över sängen har jag tänkt sätta upp en såkallad minneshylla. Där ska ett fint foto stå och brevid förvaringsboxarna från färg och form som jag kan lägga minnen i. Och över det ska jag ha en vimpelslinga alternativt en väggdekoration där det står "vad vore jag utan dina andetag" då det är den jag alltid sjunger för Max vid läggdax.
 
tygkorg för nappar   förvaringsboxar     väggord
 
 
Detta fotografiet vill jag förstora i svartvitt och ha på hyllan i en fin ram
 
 
 
Efter det återstår endast matta och gardiner. Just nu har jag satt upp gardiner som är svarta, mörkgrå, ljusgrå och vita i ränder och dom passar bra in. Men jag funderar på om jag kanske ska ha samma färg som jag har på fondväggen istället. Vill ju inte riskera att det gråa tar över allt för mycket. Det tåls att grunna på. Och mattfrågan är också svår. Vilken färg. Om jag tar aquafärgade gardiner så en ljusgrå matta eller tvärtom. Jaja det kommer i slutskedet. Men oj va bra det kommer att bli
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0