Blogga va det ja!

Efter önskemål från flera så får jag väl försöka blogga lite mer då. Men ack det är ju så mycket annat som ska hinnas med om dagarna som wordfeud, farm story 2, candy crush, farm hero saga osv ;) däremellan så ska man hinna o sköta jobb, barn, hem, hälsa o förhållande oxå så ja bloggen kommer ganska långt ner ;-)

Nej skämt åtsido så finns det nog tid till att blogga med men även om jag säger till mig själv att idag ska jag blogga så blir det inte så ändå, ja glömmer, något annat kommer emellan och så rinner det ut i sanden. Men ja lovar jag ska försöka!

Det har hänt en hel del på sistone. Jag har ökat takten i träningen. Dock ser jag inget på vågen :/ men märker resultat i kläder och styrka och det får jag väl vara nöjd med . Huvudsaken är att jag mår bra och det gör jag när jag får träna hårt. Däremot vill jag gärna märka resultat även på vågen så jag tänkte trappa upp med lite spinning nu oxå. Jag har ju liksom ett mål och det är att jag vill väga 66-65 kg den 14 augusti. 7 kg alltså och om jag håller kost och träning borde det inte va omöjligt. Men vi kan ju hoppas. Varför den 14.e augusti då? Jo får då drar hela familjen till Kreta i 2 veckor :) och jag har köpt en ny burberrybikini som jag vill va snygg i ;) så ja det är en liten morot att försöka nå i alla fall.


Här hemma händer det massor med Max varje dag. Sedan öronoperationen så har han utvecklats något enormt. Inte trodde jag att det skulle gå så snabbt men det är sådan skillnad. Och även om han var en glad kille innan så är han ännu gladare nu. Men det har väl med att göra att han hör och nu med ord kan göra sig förstådd och inte bara peka o visa. Tror det bara tog någon vecka innan jag märkte första framsteget. Han vakna på natten och sa "dricka" lilla gubben va törstig :) däremot har han nu börjat prata i sömnen oxå, så det va väl både på gott o ont :)

Sömnen då! Nja fler nätter sover han sin säng natten igenom men det blir ändå ca 3-4 uppbrott per natt. Men snart ska vi vänja honom att sova i sitt eget rum, då kanske det blir bättre för han kanske störs av oss. Vem vet. Förutom att han ska sova i sitt eget rum så ska vi även börja potträna. Tror han är redo för det eftersom han gärna berättar att han har "kssss" i blöjan oavsett om det är kiss eller bajs ;) 

Ord han säger nu är. Mjau, voff, muu, tomat, cocacola, knäcke, tindra, mamma, pappa, Ninnea, mormoj, buss, spårvagn, papp (napp), glass, tv, det ringer, titta här, sitta där, tiken (musik), bil, tut tut (ambulans), dricka, päon (päron), KSSS (kissa i blöjan), kocko (systers hund choco), kacka (macka), kaka. Kommer inte på mer just nu men han härmar nästan allt och sätter ihop 4 ord som mest. Men bara ibland och oftast bara när man sjunger.

På tal om att sjunga så är han en liten musikalisk kille som gillar musik, att sjunga och att dansa. Och man hör verkligen att han försöker härma musiken med, även vår vuxenmusik :) men inte då konstigt när vi ofta lyssnar på musik här hemma och jag själv som älskar att sjunga. 

Okej detta får räcka för idag. Lovar att återkomma med mer fort ;) först lite bilder bara
Mina finaste

Gammal o sliten mamma med sjuk prins

Max o Nisse. Kompisar föralltid
Sjuk Max mysig med sin bästaste tindraKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0