Godmorgon söndag

Idag gav Maximus mig en liten sovmorgon. 7.55 istället för innan 6.00 som dagarna innan, tjoho 2 timmar extra! Fast natten har ju vart som vanligt orolig och igårkväll hade han en nattskräcksattack igen. Va arg och ledsen, skrek nej och aj trots att han inte va vaken för 5 öre. Stackars älskling, skulle såååå gärna vilka veta vad det va som upprörde honom så. Men idag lila glad igen fast lite tröttare kanske.
 

Idag är det söndag och operation utrensning fortsätter. Jag har varje vår ett stort behov av att rensa, slänga o städa alla vinklar och vrår. Så linneskåpen och köksskåpen har fått dig en törn och idag fortsätter jag nog med mina klädskåpen. Det känns ju så frigörande. Varför spara o samla? Nej tack! Tror därför jag så gärna vill flytta nu, så man kan göra en massiv storrensning. Vi får se vad som händer.
 
Imorn börjar även utrensning av min kropp. Det blir en fasteperiod igen. Dock inte citronfasta då jag paja magen ordentligt med det. Blev aldrig bra igen :( men ska köra ett te som boostar lymfkörtlarna, startar om dom liksom och till det kör vi proteindrinkar, te och vatten. Dessutom träningen fortsätter på hög nivå. Så detta kör vi på i 5 dagar först. Sen ett litet uppehåll och så kör vi vidare på 12 dagar. Börjar ju få smått panik nu inför bikinisäsongen ;)
Dagsform🔼


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0