Längtan

Hmm det är jobbigt det här. Att något som va så anti emot för 2 år sedan, är nu något jag önskar mer än livet. Hmm förstår verkligen inte varför. Ja ni kanske fattar va det är. Längtan efter en nummer 3 såklart ;-) Så länge har det känns rätt med 2 barn och vi har ju att göra ändå med dem 2 och jobb mm. Men glädjen de ger oss. Att konstant få känna den ogränslösa kärlek i vått och torrt är ju helt magisk. Och att få uppleva just denna tid en gång till skulle vara helt obeskrivlig. 

Men sen ska man ju va 100% säker och det är vi inte idag. Bara kanske sådär 75% för visst kommer det dagar då man bara längtar efter att få sova en hel natt ostört. Att få göra spontana saker utan att planera för barnvakt eller när man är på bristningsgränsen för att man har trötta och trotsiga barn. Men ändå. Denna längtan efter en liten Mini 2 alltså den rör omkring det ordentligt i min kropp just nu!
Kommentarer
Helen

Det är mysigt med bebisar. Men sjukt jobbigt också tycker jag.

Det viktigaste tycker jag å tänka på innan man skaffar en till är om samarbetet och arbetsfördelningen fungerar bra mellan sej själv och sin sambo.
Jag har alltid gjort det mesta med barnen och känt mej ensam. Och nu är jag ensamstående.

Håller med dej att man ska känna 100% innan man sätter en människa till världen.

Det är skönt å ha några år emellan. Alla jag känner som skaffat tätt har varit så slitna.

Men gör det som känns rätt för dej. Ingen annan kan veta vad du vill.

Kramar

2014-05-14 @ 08:41:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0