Operation ben

Om det finns någon som jag verkligen hatar något mer än annat på min kropp
så är det mina ben. Trots att jag tränat som en galning, hårdbantat, svält mig själv så får jag inte bukt med problemet. Det värsta med det hela är oxå mina envisa celluliter. Det är liksom toppen av isberget. Jag kan verkligen inte beskriva den avsky jag känner mot mina ben. Om det gick så skulle jag va den första som ställde mig på transplantationslistan för just ben. Kapa vid ljumskarna och på med ett bar nya Barbie ben!

Nu går det ju inte till så utan jag måste väl acceptera läget. Men det betyder inte att jag kommer sluta med att försöka få bort dem. Så nu håller jag på
med en lymfrening. Detta ska ta bort döda celler och gifter i kroppen och har tydligen bevisad effekt mot celluliter. Dessutom kommer jag börja torrborsta benen. Även det ska va en hjälp på vägen. Och till sist har jag börjat med
Spikmattan igen. 20 minuter baksida o 20 minuter framsida några gånger i veckan så hoppas jag att de blir lite mindre framträdande.

Självklart kommer ja även dricka mycket vatten (blä) och träna för att få igång blodcirkulationen för det är ju oxå a och o.

Imorn är det dags för vägning igen. Känner själv att jag inte tappat denna vecka. Känner mig plufsigare än en Michelingubbe. Men det är bara att fortsätta. 12 veckor till Kreta!

Spikmattehål i mina lår ;)


Kommentarer
Helen Andersson

Hej gumman!

Jag är smal, jag har ändå celluliter. Det är något man får lära sej acceptera och leva med. Det får ju vi tjejer för att vi har mer underhudsfett, som vi har för att vi kan bli gravida. Det har sin lilla funktion, med underhudsfett kommer celluliter. Efter graviditeten med Alfons hade jag massor av celluliter, även på magen. Visst har jag mindre nu när jag är smalare, men helt kvitt dem blir man inte... Jag tycker det är jättesorgligt att du har en negativ kroppsbild. Du är jättevacker. Var din bästa vän istället för din egen fiende. Tycker du inte att det är hemskt när du tänker efter, att du öppet pratar skit om dig själv på internet, skulle du prata så om någon annan? Varför vara så hård mot dig själv? Jobba på att tycka om dej själv. Tyck om din kropp, det är ditt transportmedel genom livet. Var glad att du är frisk och inte plågas av smärtor och en kropp som inte fungerar som du vill. Du har en kropp som tar dej dit du vill.

och glöm inte, mår man bra, ser man bra ut oavsett lite extrakilon, celluliter m.m. Och det går ju att trolla mkt med snygga kläder som döljer det man tycker mindre om..

Med min kommentar ville jag dej gott, inte snäsa av dej. Jag blir ledsen av att höra negativa ord om en sån fin tjej som du. Du är unik! Glöm inte det!

Massa peppkramar/Helen

Svar: en dag ska jag berätta varför jag har min skeva kroppsbild. så kanske du förstår min syn på det hela. kram
Lina

2014-05-27 @ 17:28:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0