På tu man hand

Äntligen så kom förste maj. Både jag och Jocke va långlediga och hade då planerat in en liten tripp för just bara oss två. Vi båda är eniga på den saken att man måste få egentid just för att vardagslivet inte ska bli en tråkigt slentrian. Så efter lite barnvaktsknåp kom vi äntligen iväg för 2 nätter nere i Götet. 


2 nätter på vårt favorithotell Gothia Towers, där vi bodde i ett skyroom på våning 22/23. Med VIP-frukost och annat smått och gott som ingick i det rummet. Vi kom ned till ett soligt men något svalare Göteborg vid 15-tiden. Packade upp och åkte sedan upp tillbskybaren och åt en sen lunch bestående av en enorm räkmacka ;-)
Därefter åkte vi ned till rummet och slappade, badade och tog det lungt tills det va dags för sen middag på jensens böfhouse (som vart en stor besvikelse).


På fredagen sedan var det dags att ta fram stora spenderarplånboken. Det stod en massa saker på inköpslistan och dessutom skulle jag få välja min egen födelsedagspresent på NK ;) som blev en kabelstickad babyrosa tröja Ica en basic orange t-shirt från gant. Både jag och Jocke shoppa loss. Mycket smått och gott blev det. Och hör o häpna, jag köpte ett par tighta svarta jeans som jag bott i sedan dess (ångrar att jag inte köpte 2 par). Sedan en chock till. Ballerinaskor, platta!!! Ja men dom passar jävligt bra till jeansen men kommer inte ge upp mina höga skor för det, nej men jag har inte hittar några snygga vårskor än bara ;-) 
 
Kvällen beslutades efter mycket om och men med att vi skulle äta på incontro. Vägg i vägg med hotellet. Vi brukar gå dit och brukar va nöjda, så även denna gång om det inte vart för att Jocke blev magsjuk av oliverna (måste vart dem). Så nej inget av våra middagar var till belåtenhet, så nästa gång vi åker måste vi nig efterforska något bättre middagsalternativ faktisk.


På lördagen var det dags att åka hem. Men då jag stod i valet och kvalet om jag skulle köpa en ny burberry eller inte så blev det en liten till shoppingtur och då slog jag ändå till. Sedan åt vi en god shoppinglunch innan vi åkte hemåt. Självklart stanna vi i Gränna och köpte godis till barnen. Och hemma efter en underbar weekend va vi på lördagen vid 17.00
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0