Med risk att bli hatat

Jo så är det. Jag är en utav de 12.9% som röstade på Sverigedemokraterna. Och ja jag har läst deras manifest och nej JAG ÄR INTE RASIST! 

Däremot är ja så trött på alla skriverier i media, från Facebookvänner och ja ALLA som hatar SD.

Men om ni går in o läser deras manifest så finns det inget som visar på rasism. Bara begränsning av invandringen. Men det naiva svenska folket tycker att man är rasist om man inte vill ta emot massinvandringen.

Det som är bekymrade är att andra länder, Grannländer o länder längre bort förstår va detta gör mot Sverige. Men ingen förutom de 13% som vågade rösta på SD här hemma förstår. Jag säger våga, för jag vet flera som sa att de skulle rösta på SD men i slutet valde att avstå trots att de gillar deras politik just för tanken på vad som kunde hända. Och ja här sitter vi som röstade på SD o blir mobbade, kallade för rasister och totalt utfrysta. Våran röst räknas inte. Det är skamlöst!

Vad hände med den svenska demokratin. Den är inte värt ett skit idag om man inte tycker som alla andra!

Nej jag ser faktiskt inte en framtid här i Sverige. Om 20 år kommer vi inte va svenska längre, öppna gränser och massinvandrig kommer bidra till detta. Religionskrig står inför dörren, det blir en enorm kulturkrock. Och det är redan i startskedet. Besök gärna svenska fängelser o se hur många % svenskar som sitter där. Kolla efterlyst. Kolla självmordsbombaren i Stockholm för några år sedan. Kolla förorterna och vad som sker där (Husby, Rosengård mm).

Men nej Sverige har inga problem. Ibland kunde man ju nästan tro att de får betalt för att tq emot invandrare.

Ni får ta det här inlägget precis som ni vill. Kalla mig för rasist för det har jag ju inte hört 1000 gånger denna vecka.

Och för er som tror att ni röstar på oskyldiga Partin. De flesta har historik tillbaka till 2 världskriget och har många politiker som är dömda för övergrepp mot barn, Misshandel, sexköp och dylik!


Kommentarer
Jenny

Bra skrivet Lina! Tycker nästan enbart att det faktum att Sveriges övriga partier i stort sett bryter mot grundlagen och säger emot sig själva om ALLAS lika värde, är ett stort skäl till att rösta på SD! Ordet rasist måste vara det mest jävla uttjatade ordet

Svar: Ja och som en del säger så har ju ordet rasist tappat sin innebörd pga detta. Men man vill ju inte bli stämplad för det
Lina

2014-09-21 @ 12:53:07
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Du vet ju vart jag står. För mig är de som sprider hat och kallar varandra rasister likadana själv. Jag vet flera av er som röstat och ingen av er är hatiska personer, utan varma, snälla och omtänksamma. Känner själv så där angående krig och fortsätter världen som den visat över de där 13% så är kriget även här i vårat land. Människan utplånar sig själv innan jorden sprängs av solen. Skrämmande hur hatet tar över världen.

Svar: Jo det är riktigt skrämmande. Det känns redan nu som att kriget står o knackar på dörren IOM Ryssland o Putins fasoner. Vi går hoppas att våra barn får växa upp i trygghet åtminstone
Lina

2014-09-23 @ 19:54:09
URL: http://lottizdays.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0