En helg i Götet

Vilken helg måste jag börja med att säga. I fredags så var det äntligen dags för mig och Jocke att styra bilen ner mot göteborg för lite alone-time (precis som förra året). Denna gång slog vi även till på stort och bokade en svit i UPPER HOUSE som ligger längst upp i mittentornet på Gothia Towers. Upper House är Gothias lyxdel som bara innehåller lite finare rum, med exklusiv inredning, tokdyr minibar ;) Molton Browns skönhetsartiklar i badrummet, spa experience och riktigt fin frukost (som kanske inte var i vår smak).
 
Min dag började redan när jag åkte till stockholm på morgonen för att delta i ett ledningsgruppsmöte. När det va slut kl 16.00 så körde jag bara hem till norrköping och hämta upp Jocke o packning för att sedan dra vidare till Göteborg. När vi äntligen kom fram kl 21.00 så blev vi mycket väl omhändertagna. Vi hade en piccolo som tog vårt bagage och följde med oss i hissen upp till 25.e våningen där incheckningsdesken fanns. Där fick vi vårt rum och lite information hur allt fungerade då vi inte bott på denna del innan. Sedan blev vi visade till vårt rum som låg på 24.e våningen, alltså så högt upp som man kan bo, bara restaurang och informationen som låg över. Och jisses vilken utsikt.
 
 
 
Vi blev såklart häpna över rummet. Självklart hade vi sett på nätet, men att se det med egna ögon är en annan femma. Det kändes som jag aldrig mer ville gå därifrån ;) Att det dessutom va samma sängar som vi har hemma, carpe diem. Gjorde att vi kände oss riktigt hemma och visste att vi skulle få sova riktigt gott.
 
När vi sedan sedan var klara med incheckning och uppackning så vad det dags att få något i magen. Då va klockan redan efter 22.00 så vi bestämde oss för att stanna på hotellet. Först tänkte vi room-service men sen vet jag ju att de har Heaven24 i första tornet,så vi gick dit. Vi fick bord nästan på en gång trots att det va toksmockat, dock va det en besvikelse. Restaurang i nattklubbsmiljö och maten va inte lika bra som vi fått innan. Men vem vet kanske beror på att klockan va så mycket. Men vi åt upp och gick tillbaks till vårt rum och passa på att ta ett långbad i det stora härliga badkaret.
 
På lördagen vaknade vi upp till ett gråmulet Göteborg. Men det stoppa oss inte. Vi hade planer såklart. Först lite frukost och sedan begav vi oss ut i vimlet. Blev många timmar på benen så när kl slog 16.00 och vår inbokade spa-tid började sjöng min kropp hallelulja :) Och vilket spa sen. Spaavdelningen låg på 18-20.e våningen med utsikt över hela göteborg. Där fanns 3 pooler varav en utomhus (sitter på väggen av gothia tower. 1 vanlig bastu, 1 hammam, 2 ångbastuar. en isdusch, och en relaxavdelning där man kunde få dricka o tilltugg. Vi hade även fått ett kit med olika behandlingar som vi utförde och när vi gick från spat så kände vi oss som nya människor.
 
 
På kvällen så var det dags att ge sig ut i restauranglivet. Med eftersom det va öl och whiskeymässa i göteborg så va det inte så lätt att hitta bord. Men till slut fick vi ett på Hard Rock Cafe och maten där är ju så underbart god så det vart lyckat. Därefter begav vi oss tillbaka till vårt hotellrum, köpte med lite godis och dricka och tittade på film resten av kvällen.
 
 
På söndagen var det dags för hemfärd. Men då vi bodde på upper house så behövde man inte checka ut förän 13.00 så vi tog det lungt o vilade så mycket vi kunde. Sen blev det såklart en tur på stan för lite lunch innan vi styrde bilen hem för att äntligen hämta vår lille son :)
 
 
 
Helgen vart extremt dyr med ujuj så härligt vi haft det och ibland måste man unna sig ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Lina

Träning - LCHF - Familj - Barn - Resor - Inredning

RSS 2.0